Remco (Senior Transport Planner)

Remco heeft ruim 4 jaar ervaring als Transportplanner bij een logistiek dienstverlener. In zijn vorige rol als Transportplanner was hij verantwoordelijk voor de distributieplanning van gemiddeld 25 geconditioneerde vrachtwagens door de Benelux. Op dit moment is Remco meer dan 75% van de week werkzaam als chauffeur. De functie als transportplanner is inmiddels komen te vervallen en dat betekent dat Remco werkzaam zal blijven als chauffeur. Remco wil graag fulltime aan de slag als transportplanner.

Remco heeft zowel tijdens zijn stage als bij zijn laatste werkgever verbeterprocessen kunnen initiëren en implementeren. Hij had al snel door dat het veel tijd zou besparen als het digitaal gedaan kon worden i.p.v. alle formulieren handmatig invoeren. Dit resulteerde in een tijdbesparing van 12 uur per dag. Hij kan goed het overzicht bewaren. Daarnaast houdt Remco van doorpakken. Taken die niet binnen zijn takenpakket vallen pakt hij toch op, zodat het tempo op niveau blijft. Remco is flexibel ingesteld en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.

Remco is vanaf november fulltime beschikbaar als Transportplanner en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie voor ongeveer 22 chauffeurs per dag en het beantwoorden van vragen over vertraging, auto onderhoud, vertrek-/ aankomsttijden;
  • Het invoeren van de uren via Excel;
  • Een lijst gemaakt in voor de chauffeurs hoeveel minuten ze bezig zijn met het laden en lossen. In eerste instantie waren ze handmatig 2 uur bezig om 6 chauffeurs te controleren en nu zijn ze 2 uur bezig om 22 chauffeurs te controleren;
  • Het schoonmaken van de loods
  • Door een te kort aan chauffeurs is hij Inmiddels meer dan 75% van de week zelf ritten aan het rijden als chauffeur;
  • Retourladingen bespreken met het warehouse team.

Functie

Senior Transport Planner

Leeftijd

34

Woonplaats

vacature

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

v