Patricia (Logistiek Coördinator)

Patricia heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistiek als 'Logistiek Coördinator / Expediteur'. Ze is verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces, vanaf het moment dat de orders binnen komen tot en met het verzendklaar maken. Ze schakelt met klanten en vervoerders betreffende levertijden. Gemiddeld verwerkt ze tussen de aantal 5 à 10 orders per week. Ze heeft veel ervaring in het regelen van transporten voor het binnen- en buitenland zoals Polen en Zwitserland. Daarnaast verwerkt Patricia dagelijks boot- en douanedocumenten. Momenteel werkt ze in de rol van Logistiek Coördinator, maar er zijn te weinig werkzaamheden voor die rol. Ze is op zoek naar een uitdaging waar ze weer als volwaardig 'Logistiek Coördinator' aan de slag kan.

Patricia is een zelfverzekerde vrouw die goed weet wat ze wil. Ze is rustig en gaat nauwkeurig te werk. Patricia werkt graag in een dynamische omgeving waarin ze snel moet schakelen, dit houdt haar scherp. Ze is een doorzetter en pas tevreden wanneer de zaken op een juiste en correcte manier zijn afgehandeld. In drukke situaties weet zij goed de rust te bewaren en oplossingsgericht te handelen, daarbij is zij stressbestendig. Daarnaast is ze loyaal tegenover haar werkgever, dit blijkt uit het feit dat ze bij haar vorige werkgever 11 jaar werkzaam is geweest.

Patricia heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Gemiddeld 5 à 10 transporten regelen per dag;
  • facturaties doorsturen naar de betreffende afdeling;
  • boot en-/ douane documenten verzendklaar maken;
  • samples inschrijven voor klanten;
  • verkooporderbegeleiding van a tot z. Vanaf het moment dat de orders binnenkomen tot dat het verzendklaar maken;
  • afdekformulieren doorsturen.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

35

Woonplaats

vacature website

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, Globe, Aposys, Exact MS Office: Word, Excel, Dynamics