Ron (Customer Service Medewerker)

Ron heeft ruim 2 jaar werkervaring als Customer Service Medewerker in de logistiek. In deze rol was hij het eerste aanspreekpunt voor de klanten en de chauffeurs. Hij stond hen te woord over de On-Board-Unit betreft het tol traject in België. Het was aan Ron om de klanten wegwijs te maken in het systeem en hen te adviseren, informeren en instrueren. Zo hielp hij hen bij het registreren en bij accountproblemen, facturen, boeteverwerkingen, storingen, klachten etc. Tevens is Ron gevraagd voor een tijdelijk project in Brussel. Samen met 3 collega’s deed hij onderzoek naar het efficiënt inrichten van een nieuw tol systeem. Voor dit onderzoek reed Ron iedere dag op en neer naar Brussel waar hij meetings bijwoonde, onderzoek verrichte en problemen en oplossingen uittestten. Met alle resultaten en uitkomsten heeft hij een Engelse handleiding geschreven die ervoor zorgt dat klanten zelf weten wat ze moeten doen bij storingen en problemen en deze zelf kunnen verhelpen. Wegens het niet verlengen van zijn contract, is hij op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Medewerker.

Ron is een vriendelijke jongen die graag werkt in teamverband. Uiteraard kan hij ook prima zelfstandig werken, maar hij vindt het fijn om met iemand te kunnen sparren of zijn collega’s te kunnen helpen. Zo werkte hij ook de nieuwe medewerkers in. Ron is niet op zijn mondje gevallen en durft tegengas te geven wanneer nodig. In zijn rol als Customer Service Medewerker belde klanten, naast klantvragen, veelal met klachten. Empathisch- en duidelijk communiceren is hierin dan extra belangrijk, maar dit is iets wat Ron goed kan. Tevens is hij erg leergierig en flexibel. Dit blijkt uit het feit dat hij, voor een tijdelijk project op werk, iedere dag op en neer is gereden naar Brussel. Ron zag dit als een leerzame uitdaging, waar hij zich van zijn goede kant kon laten zien. Als laatste wil ik nog meegeven dat Ron het prettig vindt om ergens te werken waar een open- en informele sfeer heerst. 

Ron is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Onderzoeken van root causes betreft systeemdefecten;
  • Maken van rapportages;
  • Optimaliseren van het systeem;
  • Bijwonen van meetings;
  • Maken van een Engelse handleiding voor de eindgebruikers.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

29

Woonplaats

regio Venlo

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

CMS, MS Office (Word, Excel, Outlook)