Stacey (Customer Service Medewerker)

Stacey heeft de laatste 5 jaar mooie kantoorfuncties mogen vervullen, waarbij klantencontact en administratie centraal stonden. Zo is ze na het behalen van haar mbo-diploma, begonnen als Commercieel Medewerker Binnendienst bij een groothandel waar ze verantwoordelijk was voor de Duitse klanten en zorg droeg voor alles wat hierbij kwam kijken. Daarnaast was ze de hoofdcontactpersoon van de groothandelaren. Na deze functie (en kort een andere), heeft Stacey een overstap gemaakt naar een software organisatie als Inside Sales Executive. Ook hier was Stacey o.a. verantwoordelijk voor de Duitse klanten. Ze was hier tevens contactpersoon voor de partners en verantwoordelijk voor de orderverwerking en de administratie. Bij haar huidige werkgever is ze aan de slag gegaan als E-Commerce Medewerker; in deze rol houdt ze zich bezig met voorraadbeheer, klantencontact en orderverwerking. Wegens het gebrek aan de juiste communicatie bij deze werkgever, is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging waar klantencontact centraal staat.

Stacey is een spontane en aardige vrouw met een gezonde dosis energie. Haar positieve instelling draagt bij aan haar oplossende vermogen. Werkt het niet? Dan zorgt Stacey ervoor dat het direct aangepakt wordt. Daarnaast werkt ze erg gestructureerd en georganiseerd, wat haar sterk maakt in haar werk. Eerlijkheid vindt ze erg belangrijk en ze ziet dit ook graag terug bij een nieuwe werkgever. 'Gewoon zeggen waar het op staat' en het gesprek aangaan. Dat ze communicatief sterk en sociaal is, in combinatie met haar talenkennis, draagt bij aan de klantgerichtheid die Stacey zoekt in haar nieuwe uitdaging.

Stacey heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk zijn voor de orderverwerking;
  • Onderhouden van het klantencontact;
  • Eerste aanspreekpunt zijn voor de Duitse klanten;
  • Beheren van de voorraad;
  • Overleggen met de webdesigners voor de (7) webshops.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

31

Woonplaats

Weert

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Dynamic, MS Office