Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Yara (Projectleider Logistiek)

Yara is een jonge, professionele Allround Expediteur met 3 jaar werkervaring en meerdere afgeronde opleidingen. Zo heeft ze haar mbo-4 opleiding Manager Havenlogistiek is een versneld traject afgerond en wist ze daarna een associate degree in Logistiek Management te behalen. Tijdens het volgen van haar opleidingen heeft ze ervaring opgedaan door verschillende stages, als Expediteur Wegvervoer, Expediteur exportboekingen en Stagiaire Project Implementation. Yara kwam er al snel achter dat de logistieke wereld goed bij haar past, waardoor ze na haar stage in 2017 als Expediteur in dienst trad (parttime) bij haar huidige werkgever. Hier is ze van A tot Z verantwoordelijk voor het opmaken en aanvragen van transportdocumenten en certificaten, verwerkt ze orders en boekingen via TMS en staat ze veel in contact met zowel nationale als internationale klanten. Als kers op de taart spreekt ze 3 talen, Nederlands, Engels en Duits, en heeft ze meerdere cursussen behaald, waaronder ADR, IMDG,VCA VOL en Cargadoor. Yara is door gebrek aan mogelijkheden bij haar huidige werkgever op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij voorkeur een functie als Expediteur/(Jr.) Projectleider.

Yara is een nuchtere dame met een goede werkethiek. Hierdoor is ze erg gefocust op het nauwkeurig en detailgericht leveren van maatwerk. Dit doet ze op een doordachte manier, wat maakt dat zij op voorhand mogelijke problemen weet te voorkomen of ze makkelijk weet op te lossen. Yara heeft een betrokken en ambitieuze persoonlijkheid, wat maakt dat zij verder wil ontwikkelen in wat ze doet en haar kennis graag deelt met de mensen om haar heen.

Yara is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.
 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor juiste verwerking van de documentatie van  exportzendingen: het verwerken, controleren en bevestigen van exportorders.
  • Het opmaken en aanvragen van transportdocumenten en certificaten;
  • Verwerken en inplannen van boekingen en nieuwe klantorders via het transportmanagementsysteem.
  • Transportdocumentatie verwerken in TMS;
  • Crediteuren en debiteuren, het verwerken en controleren van nota's;
  • Het onderhouden van contact met zowel nationale als internationale klanten wereldwijd (Azië, Zuid-Amerika, Europa);
  • Oplossen van eventuele problemen rondom goederen, klanten, boekingen etc.

Functie

Projectleider Logistiek

Leeftijd

23

Woonplaats

Hendrik Ido Ambacht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels, uitstekend in woord en geschrift. Duits, voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Outlook, Excel, Powerpoint), Excel, ERP, TMS, WMS, Portbase, document man. software