Nizar (MBO Starter Logistiek)

izar heeft afgelopen oktober zijn diploma voor mbo niveau 4 Manager Transport & Logistiek in ontvangst mogen nemen. Hij vond 1 opleiding niet genoeg, dus hij heeft er maar liefst 3 succesvol afgerond. Tijdens zijn laatste studie heeft hij 3 stages mogen doen, waar hij op verschillende niveau met logistieke organisaties en processen kennis heeft mogen maken. Zo heeft hij bij een grote logistieke dienstverlener met een teamleider mee mogen lopen, heeft hij op de planning afdeling mee mogen werken, verrichtte hij administratieve werkzaamheden en heeft hij bijgedragen aan het optimaliseren van de ideeën box. Hij heeft medewerkers weten te motiveren om uit zichzelf ideeën aan te dragen. Bij zijn afstudeerstage heeft hij bij een grote zorginstelling meegewerkt in het magazijn, producten in gescand en ingeboekt, verrichtte hij administratieve werkzaamheden en heeft hij de hele voorraad geoptimaliseerd. Zo heeft hij aan ieder product een code gehangen die op een specifieke plek in het magazijn moest komen te staan. Hierdoor werd het opbergen en vinden van producten efficiënter en konden medicijnen sneller naar de afdelingen. Nu Nizar klaar is met zijn opleiding is hij samen met Extra Talent op zoek naar zijn eerste baan in de logistiek. Hierin heeft hij geen specifieke voorkeur voor functie.

 

Nizar is een gezellige en communicatief vaardige jongeman die durft te zeggen wat hij van iets vindt. Met zijn humor, vriendelijke uitstraling en enthousiaste weet hij mensen in zijn omgeving op hun gemak te stellen. Nizar is erg leergierig en wilt zich ook graag blijven ontwikkelen. Dit blijkt uit dat hij zich van niveau 2 op heeft gewerkt naar niveau 4 en nog lang niet klaar is met leren. Zo zou hij nog graag meer kennis en ervaring op willen doen met verschillende systemen. Daarnaast toont hij veel initiatief, zeker op het gebied van het optimaliseren van interne processen.

 

Nizar is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Meewerken, observeren en adviseren van de organisatie;
  • Scannen en inboeken van medicijnen in het systeem; 
  • Zorgen dat de juiste medicijnen naar de juiste afdeling gaan;
  • Verrichten van administratieve werkzaamheden;
  • Beheren van de voorraad;
  • Uitvoeren van specifieke schoolopdrachten;
  • Observeren van de afdeling waar hij verantwoordelijk voor was;
  • Aandragen van een verbetervoorstel, het optimaliseren van het magazijn;
  • Alle producten voorzien van een specifieke code die op een specifieke plek in het magazijn hoort te staan, zodat alles sneller en gemakkelijker terug te vinden is. Hierdoor weet iedereen waar alles staat en kan het sneller naar de juiste afdeling worden gebracht. 

Functie

MBO Starter Logistiek

Leeftijd

26

Woonplaats

Oosterhout

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederland en Berbers uitstekend in woord en geschrift. Engels en Arabisch goed in woord en geschrift. Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Access, Word, Excel, Powerpoint.