Alex (Customer Service Medewerker)

Alex is een logistieke starter, die niet geheel onbekend is met de logistieke sector, maar al een klein beetje van de branche heeft geproefd als Orderpicker bij een grote logistiek dienstverlener. Hierna is hij als Allround Medewerker aan de slag gegaan bij een telecombedrijf, waar hij klanten te woord stond en verantwoordelijk was voor het repareren van telefoons en verkopen van telefoonaccessoires. Doordat Alex cijfermatig erg sterk is hielp hij hier ook met de boekhouding en het opmaken van facturen. Wegens het omzetten van de winkel naar een herenkapperszaak is hij aan de slag gegaan als Koerier, waar hij maaltijdboxen bezorgt aan particulieren. Echter kan hij hier niet de uren draaien die hij graag zou willen en is de baan ook niet uitdagend genoeg. Wegens een verhuizing is het voor Alex nu tevens het juiste moment (en ook noodzakelijk) om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Hij zou graag aan de slag gaan als Customer Service Medewerker in een logistieke omgeving.

Alex is rustige, vriendelijke jongeman die nadenkt voor hij wat zegt. Hij is, los van zijn rustige karakter, wel een harde werker die graag het voortouw neemt. Ook is te stellen dat Alex een talenknobbel heeft, want hij spreekt o.a. Nederlands, Italiaans, Frans, Engels en een heel klein beetje Duits. Doordat Alex nog niet super veel logistieke ervaring heeft opgedaan hebben we hem onze Harver Talent Pitch (gericht op de logistiek) laten maken en deze heeft hij erg goed gemaakt. Hij zit zonder twijfel op een hbo werk- en denkniveau. Uit de resultaten blijkt tevens dat Alex snel kan schakelen, stressbestendig is, prioriteiten kan stellen en hij erg servicegericht is. Ook bevestigd de uitslag dat hij cijfermatig sterk is en goed is in het leggen van verbanden. Hij zou in een logistieke omgeving, dus zeker goed tot zijn recht komen.

Alex heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Bezorgen van paketten;
  • Contact met klanten wanneer zij niet aanwezig zijn, om zo de bestelling elders te bezorgen.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

28

Woonplaats

regio Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift; Frans goed in woord en voldoende in geschrift; Italiaans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Outlook)