Lenneke (Logistiek Coördinator)

Lenneke heeft ruim 25 jaar ervaring in een logistieke omgeving. Zo heeft ze als Customer Service Medewerker/ Export Coördinator veel ervaring op mogen doen bij producenten en distributeurs. Enerzijds geniet zij van de klantenservice en het doelgericht werken aan de orderopvolging en oplossen van problemen. Anderzijds werkt zij graag aan het analyseren en verbeteren van interne processen. Bij beide situaties heeft Lenneke veel internationaal contact gehad. Naast het analyseren en optimaliseren van processen heeft ze ervaring met invoeren van orders, plannen van transport, verrichten van administratieve werkzaamheden, opmaken van rapportages en met het schrijven van nieuwe procedures. Bij haar huidige werkgever heeft ze de taak gehad om alle problemen rondom 1 grote klant te analyseren en op te lossen. Echter verloopt dit proces nu zo soepel dat dit weinig werk voor haar teweeg brengt. Daarom is ze nu samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een veelzijdige functie zoals Logistiek Coördinator of Supply Chain Coördinator.

 

Lenneke is een zorgzame en gezellige vrouw die graag dingen die ze niet weet of snapt uitzoekt. Hierdoor blijft ze zichzelf contact ontwikkelen en verbeteren. Nieuwe werkzaamheden of begrippen zullen dus niet lang nieuw voor haar blijven, waardoor ze niet alleen zichzelf maar ook haar omgeving en de omgeving helpt ontwikkelen. Daarnaast gaat ze erg secuur en accuraat te werk, waardoor er weinig tot geen fouten te vinden zijn in haar werk. Lenneke is ontzettend leergierig en is dan ook nog lang niet uitgeleerd, ze zou graag verder willen verdiepen in Logistieke en Supply Chain gerelateerde aspecten.  

 

Lenneke heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het grootste account binnen de organisatie;
  • Analyseren van alle lopende processen binnen de grootste klant;
  • Signeleren van knelpunten en hiervoor oplossingen aandragen;
  • Schrijven van procedures voor de klant, zoals order-to-cash en financië; 
  • Opmaken van verschillende rapportages zoals KPI rapportage tegenover de logistieke dientverlener; 
  • Verzorgen dat de administratieve rapportage van de organisatie gelijk loopt aan de administratieve rapportage van de grootste klant;
  • Opzetten van een geheel nieuw proces voor de financiële afdeling in samenspraak met de financiële afdeling;
  • Opmaken van templates, zodat bij haar afwezigheid alles draaiende blijft;
  • Contact onderhouden met de demandplanning om de voorraad goed onder controle te houden;
  • Contact onderhouden met interne afdelingen. 

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

51

Woonplaats

Etten-Leur

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Excel, Powerpoint, Word