Paul (Warehouse Supervisor)

Paul is een gedreven jongeman die in 2018 zijn diploma Logistiek Supervisor heeft behaald. Gedurende zijn stage heeft hij ervaring opgedaan in een warehouse met het distribueren van technische goederen. Hij heeft de toenmalige situatie in kaart gebracht. Vervolgens heeft hij het laadgewicht berekend én  de stellingen heringericht. Dit leidde tot efficientie en meer ruimte voor extra goederen. 

Paul ziet geen uitdaging meer in zijn huidige functie, waardoor hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Paul wil graag leren en instappen in een junior functie binnen de logistiek. 

Al van jongs af aan schuilt er een logistieke fanaat in Paul. Van sectorwerkstuk op de middelbare school tot zijn vervolgopleiding: alles draait om de logistiek. Paul is een kneedbare jongeman, die makkelijk communiceert en alles op alles zet om zijn werk af te krijgen. Hij is gemotiveerd, geeft niet op en durft vragen te stellen aan zijn collega's. Dit doet hij ook bij zijn huidige werkgever. Hierdoor weet hij goed wat er moet gebeuren, zodat iedereen zijn/haar werkzaamheden kan uitvoeren én leert hij zelfs nieuwe werknemers in! Door Pauls stage- en werkervaring als Logistiek Supervisor en zijn huidige baan heeft hij goed met mensen om leren gaan en wil hij deze ervaringen ook inzetten om door te kunnen groeien binnen een bedrijf. Daarom is hij een fijne toevoeging voor uw team. 

Paul heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

 

Werkzaamheden

  • In kaart brengen van de huidige situatie van de stellingen in het magazijn;
  • Berekenen van het maximale laadgewicht van de stellingen;
  • Opvullen van loze ruimtes;
  • Leiding geven vanuit de opleiding aan 5 á 6 collega's onder begeleiding van de manager. 

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

20

Woonplaats

Regio Sittard

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Microsoft Office (Excel, Word, Outlook)