Michael (Transportplanner)

Michael is een man die erg goed in een logistieke omgeving zou passen. Hij heeft al ervaring opgedaan als Transportplanner, maar dan in het waardetransport, waar hij verantwoordelijk is voor de routeplanning voor dagelijks zo’n 35/40 wagens. Dit zijn wagens met verschillende disciplines. Het is aan Michael om te zorgen dat alle wagens op de weg rijden. Toen Michael in de rol van Assistent Hoofd Uitvoerder werkzaam was binnen deze organisatie, was hij verantwoordelijk voor het monitoren van de routes en het inspelen op ad-hoc wijzigingen. Tevens is hij niet onbekend met de bijhorende administratie die bij een plannersfunctie komt kijken en onderhoudt hij het klantcontact. Doordat Michael op dit moment de hectiek en dynamiek mist en er een mismatch is met de bedrijfsvoering, is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Doordat hij de drukte graag opzoekt zou hij graag aan de slag gaan als Transportplanner in de logistieke sector.

Michael is rustige man die niet vies is van hard werken. Zo wil hij altijd bezig blijven en zoekt hij de drukte graag op. In drukke situaties weet hij het hoofd koel te houden. Michael gaat gestructureerd te werk en denkt na over oorzaak en gevolg. Hij is erg nuchter en direct en vindt dat je jezelf niet groter voor moet doen dan je bent. Eerlijkheid en loyaliteit is voor hem dan ook belangrijk. Ook vindt hij het leuk om analyses te maken ten behoeve van de optimalisatie van processen. “Het is altijd goed om te kijken hoe een bepaald proces beter en efficiënter kan”. Michael is duidelijk in zijn communicatie en weet hoe hij op een empathische wijze leiding moet geven.  

Michael heeft een opzegtermijn van 1 kalendermaand en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de routeplanning van dagelijks zo'n 35/40 wagens;
  • Plannen van verschillende wagens met verschillende disciplines;
  • Bepalen wie welke wagens rijdt;
  • Schakelen met interne afdelingen;
  • Maken van routeanalyses;
  • Optimaliseren van de huidige processen.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

34

Woonplaats

regio Helmond

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

SmartTour, MS Office (Word, Excel, Outlook)