Aron (Logistiek Coördinator)

Anton heeft ruime werkervaring in de logistiek, waarvan ruim 1,5 jaar als Medewerker Import/Export en ruim 1,5 jaar als Supply Chain Coördinator. De diversiteit van ervaringen (meer dan 15 jaar), als wereldwijd transporten regelen van a tot z en contacten onderhouden met Europese transporteurs, klanten en leveranciers behoort onder andere tot zijn dagelijkse werkzaamheden, tevens is hij onder andere verantwoordelijk voor tarief onderhandelingen, boeken van zendingen wereldwijd, in contact staan met expediteurs, klanten en leveranciers en zorgen dat alles logistiek en administratief goed is geregeld een dagelijkse taak. Sinds de Corona is de toekomst onzeker bij zijn huidige firma en is hij daarom latent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de transport en logistiek als Transport Coördinator.

Anton is een sociale en spontane jongeman, hij praat erg makkelijk en dit komt goed terug in een gesprek met hem. Hij is niet verlegen, maar pro actief, dit komt terug in zijn werk waar hij zorgt dat elk agendapunt op zijn werk tijdens een dienst is geregeld. Hij is tevens een kritisch iemand als het gaat om zijn eigen werkzaamheden, door zijn ervaring maakt hij snel gebruik van zijn kennis en weet hij binnen no time snel ad hoc problemen op te lossen. Hij behoud het overzicht als er veel zaken door elkaar spelen en weet god hoof van bijzaken te scheiden.

Anton heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.650 per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het internationaal plannen van transporten (intermodaal, weg, lucht zeevracht en koerier);
  • Organiseren ven boeken van transporten middels vaste charters (gemiddeld 30 containers per week, luchtvracht 2/3 per dag, en exporten doorvoeren)
  • Verantwoordelijk voor het klaarmaken van vrachten en de administratie, boeken van containers, controleren T-1 documenten, controleren van contracten en boeken van 4 groepage vrachten per week;
  • Verzorgen van L/C leveringen (export);
  • Tarief onderhandelingen met forwarders, vaste tarieven binnen brackets opgezet binnen de marges van het bedrijf;
  • Contacten onderhouden met forwarders, expediteurs, declaranten, chauffeurs, agents, klanten en interne collega's;
  • Beheren van de voorraad.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

34

Woonplaats

Engels goed in woord en geschrift, Duits redelijk in woord en geschrift

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands Woord: Goed Nederlands Geschrift: Goed Engels Woord: Goed Engels Geschrift: Goed Duits Woord: Redelijk Duits Geschrift: Redelijk Frans Woord: N/A

Computervaardigheden

Word, Excel, Internet, diverse WMS/TMS pakketten, ASW400