Cindy (Warehouse Teamleider)

Cindy is een Logistiek Teamleider met meer dan negen ervaring in zowel warehousing, logistiek als transport. Naast haar werkervaring heeft zij een hbo studie Logistiek Management afgerond en een aantal cursussen gevolgd om zichzelf te ontwikkelen. Cindy heeft hierdoor meerdere certificaten behaald voor onder andere LEAN management en TWI. Als Teamleider heeft ze ervaring opgedaan bij een logistiek dienstverlener, distributiecentrum en productiebedrijf. Cindy is voorheen verantwoordelijk geweest voor het gehele logistieke proces omtrent inbound, outbound en expeditie en het aansturen van 85 uitzendkrachten en 15 vaste medewerkers. Het behalen van gestelde productiviteits- en kwaliteitsnormen en zorgdragen voor een optimale personele bezetting waren werkzaamheden die daar onder andere bij kwamen kijken. In haar meest recente functie als Warehouse Manager begeleidt ze de uitgaven omtrent materialen, onderdelen en OEM producten, beheert ze de voorraad(nauwkeurigheid) en goederenstromen en stuurt ze 9 man vast personeel aan. Daarnaast houdt zij zich bezig met LEAN verandermanagement om de logistieke processen te optimaliseren. Cindy komt er helaas achter dat de functie waar zij nu in zit niet overeenkomt met de gemaakte afspraken, hierdoor is zij op zoek naar een functie als Logistiek Teamleider.

Cindy is een erg spontane en positief ingestelde dame met veel veerkracht. Hierdoor valt ze goed in de smaak als leidinggevende en weet ze tegenslag om te zetten tot oplossingsgerichtheid. Haar stressbestendigheid zorgt ervoor dat ze altijd de juiste inzichten heeft als de nood aan de man komt en de medewerkers hierin mee worden genomen. Haar communicatieve vaardigheden en besluitvaardigheid zorgen ervoor dat ze deze inzichten ook gemakkelijk weet om te zetten tot actie. Cindy houdt ervan om te werken in een informele club mensen met een goede werkethiek.

Cindy is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van team magazijnmedewerkers, 9 FTE;
  • Verantwoordelijk voor het ontvangen, op voorraad houden en uitgeven van materialen/onderdelen/OEM producten;
  • Administratief beheersen van de goederenstromen;
  • Verantwoordelijk voor de logistieke stroom in het magazijn;
  • Zorgdragen voor het gehele proces omtrent inkomende goederen, locatiebeheer, voorraadnauwkeurigheid en uitgaan goederen;
  • Bewaken van de orde en netheid van het magazijn;
  • Planning verzorgen;
  • LEAN management.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

41

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels, uitstekend in woord en geschrift. Duits, voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint), ERP (I en II), WMS, Virgo, FMS, ETA, TMS Documentatie