Pieter (Logistiek Manager)

Pieter is opgegroeid in een transportfamilie. Zijn vader heeft een transportbedrijf gespecialiseerd in vloeibare en droge bulk gehad. Toen zijn vader het bedrijf in 2007 verkocht, viel Pieter zijn droom in duigen. Maar Pieter wist het zeker: hij wilde de logistiek in! Dit heeft hij dan ook gedaan en inmiddels heeft hij ruim 3,5 jaar ervaring binnen de logistiek als Teamleider Transport en als Logistiek Manager. Pieter ambieert een dynamische functie met een commerciele kant, hij haalt namelijk ontzettend veel energie uit het onderhandelen en regelen. Dit is terug te zien in zijn werkzaamheden, zoals onder andere het uitbreiden en onderhouden van het charter netwerk. Maar ook zijn hobby. Pieter koopt namelijk in zijn vrije tijd motoren, knapt deze op en verkoopt ze vervolgens met winst. Dat handelen gaat hem goed af. Dus ook aan technische kennis is bij Pieter geen gebrek! Pieter zoekt dan ook een functie als Expediteur. 

Pieter is een werklustige man die graag de handen uit de mouwen steekt. Hij is bereid om in verschoven diensten te werken en beseft zich vanuit zijn logistieke achtergrond maar al te goed dat overwerken erbij hoort wat tevens samenhangt met zijn gedrevenheid. Pieter heeft in zijn functie uitdaging en verantwoording nodig en die verantwoording pakt hij dan ook. Inmiddels heeft Pieter bij zijn werkervaringen een groot charter netwerk opgebouwd dat hij kan gebruiken in zijn nieuwe functie! Daarnaast is hij een echte regelaar en dat heeft hij in zijn vorige functies bewezen. 

Pieter heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

 

Werkzaamheden

  • Aansturen van de volledige logistiek van 7 milieustraten en de Transport BV van een afvalinzamelaar (82 voertuigen);
  • Directe aansturing van 4 planners, 4 assistent-planners, jobcoach, mentorchauffeur, coördinator milieustraten en de chauffeurs;
  • Maken van prijsafspraken met gemeentes;
  • Onderhouden en leggen van charter-contacten;
  • Verantwoordelijk voor de werving van personeel en het voeren van coachings-, beoordelings-, en functioneringsgesprekken;
  • Het optimaliseren van de lopende logistieke processen en implementeren van een nieuw software programma.

Functie

Logistiek Manager

Leeftijd

32

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Ortec, Ultimo, Talas, AFAS, Groeneveld, MS Office (Word, Excel, PowerPoint en Outlook)