Jennifer (Logistiek Coördinator)

Jennifer werkt al ruim 6 jaar bij dezelfde werkgever. Ze is hier begonnen als Flight Dispatcher, waar ze verantwoordelijk is voor het goed en vooral veilig laten verlopen van de processen omtrent de vluchten. Na 2 jaar groeide ze door naar de functie; Transport Coördinator Luchtvracht. Hier maakte ze berekeningen betreft de laadruimtes en de vliegtuigbalans. Na 2 jaar is ze vervolgens weer doorgegroeid naar de functie; Operations Coördinator, waar ze verantwoordelijk is voor het inplannen van parkeerposities en de gates. Dit kan best complex zijn, maar het gepuzzel vindt ze juist leuk. Ze is nu tevens eindverantwoordelijke voor het gehele proces en is dan ook veel bezig met alles monitoren en inspelen op ad-hoc-wijzigingen. Ook schakelt ze veel met de verschillende leveranciers en Airlines wereldwijd. Doordat Jennifer nu echt aan haar plafond zit en dus niet meer kan doorgroeien, is zij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zij zou dit graag doen in de rol van Customer Service Medewerker of Logistiek Coördinator.

Jennifer is een slimme dame en is duidelijk in haar communicatie. Ze vindt het leuk om zakelijke gesprekken te voeren en te communiceren met leveranciers en Airlines wereldwijd. Ze spreekt vloeiends Engels en Spaans, wat handig is in het contact met internationale klanten. Door haar gebrek aan logistieke ervaring hebben we Jennifer onze Harver Talent Pitch (een assessment gericht op de logistiek) laten afnemen. Deze toont aan dat ze absoluut op een hbo werk- en denkniveau zit. Ze is daarnaast erg nuchter en direct en draait niet om de hete brei heen. Ze zou dan ook goed in een logistieke omgeving passen. Ze kan goed snel schakelen, prioriteiten stellen en in drukke situaties weet ze het hoofd koel te houden.

Jennifer heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie vanaf € 2.700,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Inplannen van parkeerposities voor diverse voertuigen;
  • Verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van het gehele logistieke proces omtrent de vrachten/zendingen;
  • Monitoren van de processen en de performance en inspelen op ad-hoc-wijzigingen.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

32

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Spaans uitstekend in woord en geschrift; Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Outlook)