Ruben (Logistiek Administratief Medewerker)

Ruben werkt al meer dan 5 jaar bij zijn huidige werkgever, een transportbedrijf met haar specialisatie in zeecontainers. Hiervoor zat hij 2 jaar lang bij Defensie, waar hij in eerste instantie ook een vooropleiding voor volgde. Destijds is hem verteld dat hij deze absoluut niet nodig had en daarom is hij er toen mee gestopt om bij Defensie te gaan. Hij kreeg de kans om zichzelf te ontwikkelen binnen de logistieke branche, en daarom is hij begonnen bij zijn huidige werkgever. Hij vindt deze branche dusdanig leuk, dat hij hier graag verder in wil. Momenteel bestaan zijn werkzaamheden onder andere uit het bijhouden van de administratie, in een ondersteunende rol voor de planners, en is hij tevens verantwoordelijk voor het aannemen van de Hongaarse chauffeurs. Ook heeft hij het contact met de klanten en de chauffeurs tijdens hun ritten. Hier haalt hij veel plezier uit. Ruben is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij zijn kennis nog meer kan uitbreiden, in een soortgelijke rol, bijvoorbeeld als Assistent Transportplanner.

Ruben is een hele sociale en vriendelijke jongeman met veel te bieden. Zo is hij erg betrokken bij zijn werk en zijn collega's. Hij is behulpzaam en zal altijd klaarstaan voor een ander, omdat hij vindt dat je het allemaal samen doet, in een team. Het feit dat hij bij Defensie heeft gezeten, is terug te zien aan zijn harde werken, dat hij zijn hoofd altijd koel houdt en zijn flexibiliteit. Zo werkt hij momenteel in drie ploegen, in de weekenden en 60 uur in de week. Desondanks zal je hem nooit horen klagen en dat maakt van hem de doorzetter die hij is. Hij werkt daarbij secuur en efficiënt, wat goed van pas komt in een administratieve functie. Hij weet wanneer hij serieus moet zijn en wanneer hij een grapje kan maken en blijft daarbij altijd professioneel in zijn werk. Hij is er voor het bedrijf waar hij werkt en wil samen met het bedrijf meegroeien. Je weet wat je aan Ruben hebt, en dat is simpelweg veel.

Ruben heeft een opzegtermijn va een maand en heeft een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aannemen van chauffeurs (Hongaars);
  • Klaarzetten en controleren van facturaties;
  • Bijhouden en registreren van de uren/loon;
  • Onderhouden van het contact met de klanten;
  • Onderhouden van het contact met de chauffeurs;
  • Ondersteunen van de planners;
  • Zelf plannen wanneer de situatie dit van hem vraagt;
  • Verwerken van de administratie.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Nuth

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift. Hongaars voldoende in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Outlook, Excel), E-Planning, Triptracs