Sebastian (Logistiek Coördinator)

Sebastian heeft ruim 21 jaar ervaring in de logistiek. Na het volgen van een hbo-opleiding is hij aan de slag gegaan bij een producent in de metaalsector als Administratief Medewerker. Hier heeft hij al een beetje mogen proeven van de logistieke wereld en toen hij de kans kreeg om bij een groothandel aan de slag te gaan, greep hij die kans met beide handen aan. Binnen deze organisatie heeft een aantal erg mooie stappen mogen maken. Zo is hij doorgegroeid van magazijnmedewerker naar logistiek manager tot uiteindelijke Logistiek Coördinator. Hier heeft hij ervaring opgedaan met het aansturen van 14 fte, voeren van beoordelingsgesprekken, opmaken van KPI’s, implementeren van een nieuw systeem en met het optimaliseren van interne processen. Helaas voelde hij geen klik meer met de organisatie en is hij even voor een vriend gaan werken voordat hij terecht kwam bij een producent in de metaalsector als Logistiek Coördinator. Hier is hij verantwoordelijk voor het aanturen van 3 medewerkers, coördineren van een efficiënte goederen stroom, voeren van functioneringsgesprekken en voor het verlagen van de kosten. Vanwege een verschil in inzicht met het huidige management, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een leidinggevende rol waar hij ook iets kan bijdragen aan de lange termijn plannen van de organisatie.

 

Sebastian is een vrolijke en behulpzame man die positief in het leven staat. Hij is een harde werker die zijn medewerker graag en met gemak motiveert om alle zeilen bij te zetten. Door zijn probleemoplossende instelling ziet hij overal juist oplossingen en manier om op langer termijn de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit doet hij door informatie te vergaren en weloverwogen beslissingen te nemen. Hij vindt dat hij nog lang niet klaar is met leren en zou zichzelf dus ook nog graag willen blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied. Een echte communicatief vaardige man die alles voor elkaar krijgt bij klanten en zorgt dat ze nooit boos ophangen.

 

Sebastian heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van  3.700,- bruto per maand. Deze indicatie is flexibel.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van 3 fte;
  • Aansturen van 3 medewerkers op de vloers;
  • Voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken;
  • Afhandelen van de klachten van klanten;
  • Organiseren van efficiënte inkomende en uitgaande goederenstroom;
  • Coördineren van de interne fabriekslogistiek;
  • Realiseren van een tijdige levering van gereed product naar de klant, door vooruit te kijken of deadlines wel/niet gehaald kunnen worden en hierop in te spelen;
  • Optimaliseren van de logistieke processen. Zoals het verhogen van de service graag en verlagen van de kosten, door betere prijsafspraken te maken en de producten anders te verpakken.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

44

Woonplaats

Kaatsheuvel

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Afas, ERP systemen, Navision (Microsoft Dynamics), MS Office (Word, Powerpoint, Excel).