Zara (Customer Service Medewerker)

Zara is een ervaren Customer Service Representative met meer dan 15 jaar ervaring in deze functie bij verschillende organisaties. De laatste 2 jaar is zij bekend geraakt met de logistieke branche. Halverwege 2018 is zij namelijk begonnen bij een grote dienstverlener binnen de koeriersbranche en de contractlogistiek. Hier heeft zij onder andere het contact met diverse grote klanten, verwerkt ze de nodige administratie en lost zij problemen op voor de klant. Tevens had ze op de andere vestiging contact met de leveranciers, carriers en forwarders. Haar werkleven lang, is het onderhouden van het contact met de klant de rode draad geweest van haar werkzaamheden. Dit is ook iets waar ze erg veel plezier uithaalt. Helaas heeft haar huidige werkgever aangegeven geen vaste contracten te willen aanbieden, waardoor ze nu op zoek is naar een nieuwe baan, waar onder andere klantcontact gericht op key accounts centraal staat.

Zara is een hele sociale en spontane dame met een ontzettend vriendelijke uitstraling. Ze haalt het meeste voldoening uit het hebben van klantcontact. Communicatief is ze zeer vaardig, welbespraakt en heeft ze een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast werkt ze secuur en resultaatgericht. Zo gaat ze er altijd volledig voor om de klant tevreden te houden. Collegiaal is ze zeker. Zo is ze van mening dat je het allemaal samen doet, in een team waar iedereen deel van is. Zara is een fijne collega om erbij te hebben.

Zara heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Contact met klanten;
  • Afhandelen van klachten;
  • Verzorgen van spoedzendingen bij externe vervoerders;
  • Orders invoeren;
  • Offertes opmaken.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Word, Outlook, Excel).