Zara (Customer Service Medewerker)

Zara is een ervaren Customer Service Representative met meer dan 15 jaar ervaring in deze functie bij verschillende organisaties. De laatste 1,5 jaar is zij bekend geraakt met de logistieke branche. Halverwege 2018 is zij namelijk begonnen bij een grote dienstverlener binnen de koeriersbranche en de contractlogistiek. Hier heeft zij onder andere het contact met diverse grote klanten, verwerkt ze de nodige administratie en lost zij problemen op voor de klant. Tevens had ze op de andere vestiging contact met de leveranciers, carriers en forwarders. Haar werkleven lang, is het onderhouden van het contact met de klant de rode draad geweest van haar werkzaamheden. Dit is ook iets waar ze erg veel plezier uithaalt. Helaas heeft haar werkgever aangegeven geen vaste contracten te willen aanbieden, waardoor ze nu op zoek is naar een nieuwe baan, waar onder andere klantcontact centraal staat.

Zara is een hele sociale en spontane dame met een ontzettend vriendelijke uitstraling. Ze haalt het meeste voldoening uit het hebben van klantcontact. Communicatief is ze zeer vaardig, welbespraakt en heeft ze een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast werkt ze secuur en resultaatgericht. Zo gaat ze er altijd volledig voor om de klant tevreden te houden. Collegiaal is ze zeker. Zo is ze van mening dat je allemaal samen doet, in een team waar iedereen deel van is. Zara is een fijne collega om erbij te hebben.

Zara is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Onderhouden van het contact met diverse grote klanten;
  • Bedienen van de klant met betrekking tot vraag en aanbod;
  • Afhandelen van klachten;
  • Verwerken  van de bijbehorende administratie;
  • Onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand;
  • Zorgen voor de optimale klantentevredenheid.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Word, Outlook, Excel)