Erik (Transportplanner)

Erik zit al bijna 30 jaar in de logistiek en is gegroeid van Chauffeur naar Transportplanner. Inmiddels heeft hij als ruim 3 jaar ervaring al Transportplanner. Erik heeft 35 kraan- en betonwagens per dag gepland binnen Nederland, België en Duitsland. Erik was verantwoordelijk voor de route- en volumeplanning én zocht ook retourvrachten en charters, waardoor hij een aardig netwerk heeft opgebouwd. Grotendeels werd er gewerkt met vaste prijzen, maar Erik heeft ook over tarieven onderhandeld. Door een mismatch met zijn vorige werkgever is Erik momenteel werkzaam als Chauffeur op een kraanwagen. Erik is latent zoekend en wil graag weer terug naar de planning. 

Erik is een nauwkeurige, stressbestendige man die ervan houdt om samen te werken met zijn collega's op de planning. Hij communiceert continu, waardoor hij goed kan samenwerken en schakelen met zijn collega's en daarbij zorgt voor zo min mogelijk leegvracht. Daarnaast wisselt hij door zijn communicatie vrachten uit met zijn collega's wat zorgt voor een optimale planning. Erik heeft geen 9-5 mentaliteit, want hij is op een werkdag graag van begin tot eind aanwezig om bijvoorbeeld Chauffeurs te woord te kunnen staan. Bij Erik staat loyaliteit hoog in het vaandel, hij vindt het namelijk belangrijk om trouw te zijn aan zijn werkgevers. Dit is overigens ook te zien aan zijn stabiele CV. 

Erik heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Rijden van routes binnen de Benelux;
  • Laden en lossen van kraanwagens.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

47

Woonplaats

Regio Leende

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord, voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

Roadrunner, Visual Planner, Tans Talis, MS Office (Excel, Word en Outlook)