Johan (Warehouse Teamleider)

Johan is een ervaren Teamleider binnen de logistieke branche, die bijna 11 jaar bij zijn voorlaatste werkgever werkzaam is geweest, in zowel een leidinggevende rol als in de functie van Warehouse Trainer. Deze functies heeft hij met ontzettend veel plezier gedaan en tevens met veel succes uitgevoerd. Zo heeft hij mooie projecten mogen draaien, waarbij de resultaten erg succesvol waren. Na een flinke vermindering in het werk en daarbij zijn werkzaamheden, is hij teruggegaan naar de functie van Teamleider, bij een nieuwe en tevens zijn huidige werkgever. In zijn werkleven heeft Johan mooie ervaringen opgedaan. Zo heeft hij ervaring in het aansturen van een team van 35 medewerkers, maar ook een ietwat kleiner team, waarbij hij er altijd voor zorgt dat de dagelijkse operatie goed en soepel verloopt. Hij heeft ervaring in het voeren van functionerings-, beoordelings- en evaluatiegesprekken, maar bijvoorbeeld ook in het trainen van nieuwe medewerkers, waaronder op het gebied van SAP en tevens het testen hiervan in meerdere landen binnen Europa. Kortom, een ervaren Teamleider met veel kennis, die hij graag zou delen bij en met een nieuwe werkgever. De reden dat Johan verder aan het kijken is, komt door het feit dat zijn huidige werkgever achterblijft omtrent ontwikkelingen en het voor Johan geen optie is om hierin te blijven hangen. Hij wil graag vooruit en dat gebeurt bij deze organisatie niet.

Johan is een gedreven, loyale en vooral sociale man. Dat hij loyaal is, blijkt wel uit zijn mooi opgebouwde cv en de wil om een organisatie beter te maken. Daarnaast kun je altijd op hem rekenen, en mag je hem mede om deze reden ook zeker betrouwbaar noemen. Hij beschikt over een mooie dosis doorzettingsvermogen, wat hij graag terug laat komen in zijn werk, maar ook in bijvoorbeeld de sportwereld en de bijhorende sportersmentaliteit. Eerlijkheid duurt voor Johan het langst en daarom ga je met hem een open en eerlijke communicatie tegemoet. Dit is iets wat hij graag terugziet bij een nieuwe werkgever. Ook denkt hij graag mee met de organiisatie en hoopt hij op ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast pakt hij opbouwende kritiek goed op, welke hij direct omzet in handelingen. Deze positiviteit zet hij dagelijks in, om anderen te motiveren en daarom weet je meteen dat je aan Johan een goede hebt.

Johan heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand op basis van 40 uur per week

Werkzaamheden

  • Aansturen en begeleiden van een team van circa 35 medewerkers;
  • Dagelijks twee planningen maken (ochtend + middag) voor 3 verschillende hallen (kleingoed, langgoed en chemie);
  • Continu aansturen en bijsturen van de planning;
  • Monitoren van de productiecijfers en hierop handelen;
  • Voeren functioneringsgesprekken;
  • Voeren van evaluatiegesprekken;
  • Vertalen van KPI's naar de werkvloer;
  • Accoderen van de uren van de medewerkers.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

35

Woonplaats

Hoensbroek

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, WMS, MS Office (Word, Excel, Outlook)