Agnes (Transportplanner)

Agnes is ruim 6 jaar werkzaam als Expediteur wegtransport voor de landen Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië en de Benelux. In deze rol plant ze gemiddeld 20 wegtransporten voor vaste klanten per dag. Ze schakelt continu met de klant en vervoerder om te kijken of de aan en- lostijden volgens plan gaan. Agnes is toe aan een nieuwe uitdaging in het verlengde van haar huidige werkzaamheden met meer perspectief voor de toekomst. Haar voorkeur gaat uit naar een 36-urige werkweek.

Agnes denkt altijd in oplossingen en mogelijkheden, dit blijkt uit het feit dat ze ten alle tijden zo snel mogelijk handelt en zoekt naar een vervoerder. Ook in de drukste tijden van het jaar. Ze maakt nieuwe programma’s erg snel eigen. Op het moment dat haar collega’s gefrustreerd raken, blijft zij rustig nadenken en kijkt naar de juiste oplossing.

Agnes heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het plannen van 20 wegtransporten per dag. 2 spoedritten en het maken van gemiddeld 2 prijsafspraken per week; 
  • Het geven van individuele instructies aan de vervoerders bij transporten;
  • Dit jaar heeft zij acquisitie gedaan naar 3 nieuwe klanten;
  • Toezien op de correcte afhandeling tijdens het leveren en ophalen van goederen;
  • Ervoor zorgen dat de klant alle documentatie op tijd ontvangen heeft.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

31

Woonplaats

LinkedIn

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Pools uitstekend in woord en geschrift. Duits en Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel