Dylan (Warehouse Teamleider)

Dylan werkt al ruim 15 jaar in de Logistiek. Hij heeft zichzelf opgewerkt van Logistiek Medewerker tot Logistiek Teamleider. Momenteel stuurt hij vier medewerkers aan in het Operationele proces omtrent de verhuur van gekoelde containers. Doordat hij onder aan de ladder is begonnen heeft hij het gehele logistieke proces inzichtelijk, van het stapelen van pallets, order picken en het verbeteren van het warehouse en de processen. Bij twee verschillende werkgevers heeft hij het warehouse geoptimaliseerd en hier een draaiboek voor opgesteld. Dylan houdt overzicht en denkt altijd drie stappen vooruit. Samen met Extra Talent is Dylan op zoek naar een uitdagende functie als Logistiek Teamleider, bij voorkeur in het warehouse/loods.  

Wij hebben Dylan leren kennen als een spontane professional. Hij vertelt makkelijk over zijn werkzaamheden en ervaringen. Als leidinggevende is hij iemand die leid door het goede voorbeeld te geven en klaar te staan voor zijn personeel. Hierin geeft hij altijd opbouwende feedback en zorgt hij ervoor dat de processen zo efficient mogelijk verlopen. Dylan trekt makkelijk verantwoordelijkheden naar zich toe en denkt graag mee met de organisatie.
Dylan woont samen met zijn vrouw en dochter in Hoofddorp.

Dylan staat open voor ploegendiensten. Met een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.300,- kan hij er voor zorgen dat ook jouw warehouse efficient wordt gerunt.

Werkzaamheden

Als containerplanner verantwoordelijk voor de volgende zaken:

  • Verhuur van geconditioneerde containers;
  • Controleren van containers en het opstellen van werkorders;
  • Samenwerking met sales over de verhuurde containers;
  • Inplannen van containervervoer naar de airliners;
  • Leidinggeven aan de logistieke medewerkers, werkvoorbereiding en het voeren van evaluatiegesprekken;
  • Klantcontact. 

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

31

Woonplaats

Hoofddorp

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in zowel taal als geschrift

Computervaardigheden

Solutions, SAP, Excel, Microsoft Office