Celik (HBO Starter Logistiek)

Celik heeft onlangs zijn hbo-opleiding ‘Logistiek Management’ met succes afgerond. Momenteel is hij werkzaam als Dock- en Voorraadcontroleur bij een logistiek dienstverlener. Hier is hij verantwoordelijk voor het ontvangen en begeleiden van inkomende vracht. Waar hij deze functie nog met heel veel plezier doet is hij toe aan meer uitdaging. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij mogen proeven aan de functie van Declarant, maar is er achter gekomen dat dit niet zijn voorkeur heeft. Hij vindt het belangrijk om goed begeleid te worden, staat er voor open om alle kneepjes van het vak te leren en leeft op in een groep waar hij planmatig processen kan organiseren. Daarom komt Celik het liefst te werken bij een grote organisatie waarin hij kan beginnen in een startersfunctie die beter aansluit bij zijn opleiding. Daarom is hij op zoek naar de eerste echte uitdaging in zijn carrière waarbij rollen als Transportplanner en Logistiek Coördinator in lijn liggen met zijn kwaliteiten.

Celik is een sociale jongeman met een echte aanpakkersmentaliteit. Het is iemand die zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten kan. Waar hij in het begin wat analytisch en afwachtend kan zijn, is Celik iemand die zeker initiatief zal tonen om bij te dragen aan het optimaliseren van processen. Zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen zullen er dan ook voor zorgen dat hij binnen de kortste keren een echte aanwinst van het team zal zijn.

Celik heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het ontvangen en begeleiden van inkomende vracht;
  • Toewijzen aan dock en aansturen in ontladen;
  • Controleren van lading en registreren in CMS via TELNET;
  • Opmaken van MLS TOC documenten; 
  • Klaarzetten en documenteren van retours. 

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

24

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Turks goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Softpak aangiftesysteem en MS Office: Excel, Word en Powerpoint.