Alfred (Expediteur)

Alfred heeft ruim 23 jaar werkervaring in verschillende functies binnen de logistiek. De functie Expediteur heeft hij ruim 14 jaar bekleed en is hij verantwoordelijk geweest voor het maken van Air Waybill documenten en douanedocumenten, zoals EXA en T documenten. Daarnaast had Alfred als Expediteur jaarlijks een afspraak met vervoerders om de staffels te bespreken. Het verzorgen van het voor- en natransport, wanneer goederen opgehaald moeten worden en via de loods naar schiphol vervoerd worden behoorde ook tot Alfred zijn takenpakket. Omdat Alfred ruim 3 maanden naar het buitenland is geweest voor het werk van zijn vrouw, is Alfred per direct beschikbaar als Expediteur.

Alfred is een echte teamplayer, hij houdt ervan om samen tot een goed resultaat te komen. Daarnaast is hij flexibel en collegiaal. Dit blijkt uit het feit dat hij het niet erg vindt om diensten van zijn collega's over te nemen, wanneer zij onverwacht verhinderd zijn. Collega's vinden dat Alfred geduldig is, wanneer het gaat over contact met klanten. Ze geven regelmatig de klanten die meer aandacht vragen aan Alfred. Ten slotte kan Alfred met iedereen uit de voeten, hij probeert vaak een middenweg te vinden, zodat alle partijen tevreden zijn.

Alfred is per direct fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.300,-.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor internationale zendingen voor beurzen;
  • Tussenpersoon tussen collega-expediteur en klant;
  • Per dag 10 offertes opstellen en naar klanten sturen;
  • Verantwoordelijk voor de transportplanning voor beurszendingen bij vervoerders;
  • Indien nodig assisteren bij beurzen bij de afhandeling, zoals ervoor zorgen dat vrachtwagens op de juiste plek parkeren;
  • Dagelijks telefonisch en mail contact met beursorganisatoren en vervoerders betreffende levertijden en kosten.

Functie

Expediteur

Leeftijd

43

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Cargowise, MS Office: Word, PowerPoint, Outlook, Excel