Sunee (Logistiek Administratief Medewerker)

Sunee is de afgelopen jaren werkzaam geweest als documentatie- en/of administratiemedewerker. Doordat zij punctueel en secuur te werk gaat, maakt ze weinig fouten. Hierdoor worden alle documenten gedetailleerd aangeleverd, wat weer zorgt voor efficiëntie. Sunee is iemand die van structuur houdt en past dit ook toe in haar eigen werk. Ze vertrekt dan ook niet totdat al het werk afgerond is van die dag, afspraak is afspraak! Bij haar huidige werkgever is zij werkzaam als Data Analyst. Door de slechte structuur op de afdeling, is er weinig tijd om Sunee goed in te werken. Dit in combinatie met de verre reisafstand, heeft er toe geleid dat zij Extra Talent heeft ingeschakeld om een nieuwe uitdaging voor haar te vinden. De uitdaging om alle documentatie binnen de tijd aan te leveren en de administratieve afhandeling hiervan, dat is waar je Sunee gelukkig mee maakt!

Wij zien Sunee als een zachtaardige, hardwerkende vrouw die overduidelijk de kwaliteit van haar werkzaamheden wil waarborgen. Daarnaast spreekt ze uitstekend Engels, iets wat haar van andere kan onderscheiden. Ook in het Nederlands kan Sunee zichzelf redelijk verstaanbaar maken. Dit zal dan ook geen obstakel zijn in de onderlinge communicatie.

Sunee heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor één key account, met als eindbestemming Saudi Arabia;
  • Controleren van COA's en MS-Code van de producten, met als eindbestemming Saudi Arabia;
  • Contact onderhouden met de klant;
  • Aanmaken van de certificaten voor de klant;
  • In orde maken van de Database van de voorraad;
  • Analyseren van de producten.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

41

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands matig in woord en geschrift, Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS-Office