Henk (Customer Service Medewerker)

Na het succesvol afronden van zijn opleiding is Henk in de loods begonnen. Door zijn motivatie en werkhouding is hij als snel als importmedewerker gestart. Na diverse functies en uitstapen naar andere organisaties is hij in 1997 terug gekeerd bij zijn huidige werkgever. Door het vinden van zijn draai en uitdaging heeft hij velen jaren met plezier gewerkt als Customer service medewerker. Echter is er door constante verschuivingen binnen de directie een negatieve werksfeer ontstaan. Dit is de reden dat Henk samen met Extra Talent op zoek is naar een functie als Customer Service Medewerker bij een logistiek dienstverlener.

Henk is trouw aan zijn werkgever, dit is terug te zien in de bijna 30 jaar dat hij bij zijn werkgever heeft gewerkt. Hij is behulpzaam en springt zelf op zijn vrije dag in voor zieke collega. Henk werkt nauwkeurig en draagt zorg naar al zijn handelingen.

Henk is fulltime beschikbaar, rekeninghouden met zijn maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van €3.000,- euro per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de klachtafhandeling van toegewezen key accounts;
  • Contact onderhouden met klanten en vervoerders;
  • Opmaken en doorzetten van de facturatie;
  • Verwerken van orders en deze inboeken en afhandelen. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

55

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands/Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office, SAP