Jack (Administratief Medewerker)

Jack is ruim 4 jaar werkzaam als ‘Logistiek Administratief Medewerker’. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Vanaf het moment dat de orders binnen komen in zijn mailbox tot het verzendklaar maken. Jack verwerkt dagelijks 40 orders en 3 à 4 spoedzendingen via Ridder IQ. De orders komen uit de hele wereld per telefoon of via de mail bij hem binnen. Een aantal voorbeelden zijn uit Canada, Amerika, Duitsland, Finland of Nieuw-Zeeland. Jack verrichte de afgelopen 4 jaar naast zijn administratieve werkzaamheden ook nog veel fysiek zwaar werk in het werkveld. Jack zoekt vanaf 1 mei een fulltime baan als ‘Logistiek Administratief Medewerker’.

Jack zet graag een stapje extra voor zijn klanten. Zo kunnen alle klanten tot 15:30 uur hun bestellingen plaatsen, zodat de chauffeur om 16:00 uur kan vertrekken naar de plaats van bestemming. Het komt dagelijks voor dat klanten nog net voordat de chauffeur wil vertrekken een bestelling plaatsen. Jack zet alles op alles en regelt 9 van de 10 keer dat de klantaanvraag nog mee kan met de chauffeur. Jack vind het belangrijk om de klant als koning te behandelen. Zo is hij zelf de auto ingestapt om ervoor te zorgen dat zijn Duitse klant nog op tijd hun bestelling in huis hadden. Daarnaast is hij flexibel ingesteld om regelmatig een bereikbaarheidsdienst te draaien.

Jack is vanaf 1 mei a.s. fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Dagelijks verwerkt hij 40 orders en 3 à 4 spoedzendingen via Ridder IQ. De orders komen uit de hele wereld per telefoon of via de mail bij hem binnen. Een aantal voorbeelden zijn uit Canada, Amerika, Duitsland, Finland of Nieuw-Zeeland.
  • Het uitdraaien van pakbonnen en het doorvoeren van facturaties;
  • Orders inpakken en verzend klaar maken;
  • Klantaanvragen omtrent de onderdelen verkoop verwerken;
  • Verzendingen invoeren in de transportsystemen via het postbedrijf systeem;
  • Het bewaken van de voorraad;
  • Eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs bij de balie.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

42

Woonplaats

vacature

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ridder IQ, SAP, MS Office: Word en Excel