Jan (Warehouse Teamleider)

Jan heeft in zijn carrière zo ongeveer alle takken binnen de logistiek gezien, van magazijnmedewerker, van chauffeur tot planner. Daarmee heeft Jan flinke groei en doorzettingsvermogen laten zien. Als hoofd planner heeft hij onder andere distributieritten gepland met meerdere stops per rit en zo’n 55 chauffeurs aangestuurd verdeeld over ongeveer 45 voertuigen. Diverse voertuigen werden na een dagrit ook nog ingezet op een avondrit. Vervolgens is hij als hoofd expeditie aan de slag gegaan waarin hij is blijven plannen en aansturen. Zijn commercie is daarin niet achter gebleven, want ook in deze functie heeft hij prijsonderhandelingen gedaan met charters. Door teruglopende werkzaamheden is hij daar vertrokken en momenteel werkzaam als logistiek medewerker waar hij weinig uitdaging in ziet. Daarom is Jan nu zoekend naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek. Jan is breed inzetbaar binnen de logistiek en zichzelf daarom ook breed aan het oriënteren.

Jan is een betrokken man, wat te zien is in zijn contact met mensen, zo houdt hij van een persoonlijk praatje. Niet alle gesprekken hoeven tenslotte altijd over werk te gaan. In zijn vrije tijd is hij graag aan het bewegen en is hij zelfs vrijwilliger bij een voetbalvereniging. Daarnaast is hij lid van een carnavalsvereniging en trainer op een voetbalclub, waar ook zijn betrokkenheid en behulpzaamheid terugkomt. Jan zit niet graag stil en komt daardoor ook het beste tot zijn recht in een gedreven organisatie waar hij zijn ervaringen toe kan passen.

Jan heeft een opzegtermijn van twee weken en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Orders picken;
  • Orders gereed maken. 

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

57

Woonplaats

Regio Helmond

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift. Spaans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Transpas, Ortec, Teleroute, Timocom, MS Office (Excel, Word, Outlook, Excis)