Tim (Transportplanner)

Tim is een ervaren Transportplanner met meer dan 20 jaar ervaring. Hij begon destijds als chauffeur en is bij diezelfde werkgever doorgegroeid naar Planner en vervolgens naar Hoofdplanner. Als Hoofdplanner was hij verantwoordelijk voor de gehele planning en de afdeling, bestaande uit 70 man (inclusief de chauffeurs). In de laatste periode bij deze werkgever (2005 - 2007) heeft hij als Traffic Manager gewerkt. In deze rol heeft hij een nieuwe afdeling heeft opgezet in België en klanten vanuit zijn eigen locatie geïmplementeerd. Na 13 jaar bij deze werkgever, heeft hij de overstap gemaakt naar zijn huidige werkgever, waar hij nu al 12 jaar als Senior Transportplanner werkt. Ook hier plant hij dagelijks rond de 70 wagens richting de Benelux. Plannen zit in zijn bloed en dit is ook iets wat hij graag bij een nieuwe werkgever verder zou willen oppakken. Hij ambieert wederom een aansturende rol. Dit kan eventueel ook in de vorm van een doorgroeimogelijkheid zijn.

Tim is een communicatief vaardige en vriendelijke man. Hij is sociaal en simpelweg goed in zijn werk, wat hij ook uitstekend weet over te brengen naar zijn collega's en de klanten. Zo wordt er met regelmaat naar hem gevraagd door onder andere de klanten. Wanneer er iets geregeld moet worden, zal hij ook de eerste persoon zijn waar men naar toe gaat. Daarbij is hij loyaal en heeft hij een stabiel en sterk cv opgebouwd. Een échte planner, in hart en nieren, iemand waar je van op aan kunt en waar je klanten aan kunt toevertrouwen. Het contact met de klant, is dan ook iets wat hij leuk vindt en wat hij graag terugziet bij een nieuwe werkgever. Tevens is een duidelijke communicatie, voor hem van belang.

Tim heeft een opzegtermijn van een maand, heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Plannen van 60 tot 70 wagens richting de Benelux;
  • Onderhouden van het contact met de klant;
  • Aanspreekpunt zijn van de chauffeurs;
  • Oplossen van voorkomende problemen;
  • Aansturen van de afdeling (7 man);
  • Zoeken naar retourvrachten.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

47

Woonplaats

Gemert

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, Teleroute, MS Office (Word, Excel, Outlook)