Ralf (Transportplanner)

Ralf heeft logistieke ervaring op gedaan in meerdere functies. Zo heeft hij als Assistent Planner en als Voorman gewerkt. Binnen deze twee functies heeft hij zijn leidinggevende skills laten zien door onder andere 25 chauffeurs aan te sturen. Naast het leiding geven heeft Ralf ook onderhoudsbeurten voor de verschillende wagenparken ingepland. Door zijn administratieve opleidingen weet hij ook de facturatie en debiteuren binnen een organisatie te verzorgen. Momenteel werkt Ralf in een functie als Algemeen Medewerker waar hij te weinig uitdaging in ziet. Daarom is Ralf nu latent zoekend en ambieert hij een functie als Transportplanner of een functie waarin hij zijn leidinggevende skills kan inzetten.

Ralf is een behulpzame man die maar al te graag de handen uit de mouwen steekt om een klus te klaren. Daar neemt hij zijn collega’s graag in mee, hij vindt het namelijk prettig om samen te werken. In het aansturen maakt hij ook een praatje met zijn collega’s en biedt daarbij een luisterend oor. Ralf komt het beste tot zijn recht in een platte organisatie waar alles tegen elkaar gezegd kan worden en waar zijn spontaniteit het beste tot zijn recht komt.

Ralf is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Contact met klanten via telefoon;
  • Verhuisboxen naar klanten toe brengen en ophalen;
  • Laden en lossen met de heftruck;
  • Boten, campers en caravans binnen en buiten zetten voor klanten. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

40

Woonplaats

Regio Oss

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels en Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

A-systems, Mendrix