Anne (Administratief Medewerker)

Anne is ruim 3 jaar werkzaam als ‘Administratief Medewerker’. In haar huidige rol is ze verantwoordelijk om zorgverleners te voorzien van een AGB code. Het is hierbij belangrijk dat Anne iedere situatie individueel bekijkt, omdat het belangrijk is of patiënten recht hebben op de door hen aangevraagde vergoedingen. Anne verwerkt alle zorggegevens en houdt alle dossiers bij van de zorgverleners. Daarnaast levert Anne de juiste documentatie aan vanuit de zorgverlener naar de zorgverzekering. Anne is sinds 2 maanden verhuisd naar de omgeving Tiel en is daarom zo snel mogelijk op zoek nieuwe uitdaging omdat, ze op zoek is naar een informelere organisatie binnen de logistiek. Anne wil aan de slag als Logistiek Administratief Medewerker’.

Anne is betrouwbaar als het gaat om werktijden en vragen. Zo is ze standaard iedere dag een uur te vroeg op het werk zodat ze het teamoverleg goed voorbereid in gaat. Daarnaast voelt ze zich verantwoordelijk voor iedere nieuwe collega op de afdeling. Anne is iemand met een hoge mate van nauwkeurigheid en is in staat secuur te werken omdat het belangrijk is dat ze geen fouten mag maken met dossiers. Ze kunnen altijd bij haar terecht voor vragen ook na werktijd. Anne biedt een luisterend oor aan haar collega's, zo weet zij wat er op het werk speelt bij collega’s, doordat ze regelmatig met hen communiceert. Op het eerste gezicht kan Anne rustig en stil overkomen, maar tijdens een gesprek komt ze al snel los!

Anne heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • contactpersoon voor zorgverlener, zorgverzekering en patiënten;
  • Toekenning van de zorgverzekering vergoedingen verstrekken aan de patiënten;
  • afspraken voor zorgverlener;
  • Adviserende rol voor de aanvraag van codes;
  • vragen beantwoorden voor bijvoorbeeld werkrelaties;
  • nieuwe inschrijvingen voltooien;
  • dagstart bespreken met het team;
  • documentatie vanuit de zorgverlener naar de zorgverzekering.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Vacature website

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift.Engels goed in woord en voldoende in geschrift. Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Publisher MS Office: Word, Excel, en PowerPoint