Joep (HBO Starter Logistiek)

Joep is bezig met zijn NCOI opleiding HBO Logistiek en Economie. Hij is nu werkzaam bij een op-en overslag warehouse, waarbij de corebusiness bestaat uit het opslaan en herverpakken van zendingen. Door zijn leeftijd is hij de aangewezen persoon binnen de organisatie die weet hoe je met socialmedia en computers om moet gaan. Hij is verantwoordelijk gemaakt voor het implenmenteren van een nieuw WMS systeem en deze operationeel te maken binnen het warehouse. De keuze is gemaakt door de eigenaar en Joep, met als bijkomende taak, dat Joep verantwoordelijk was voor het implementatieproces. 
Daarnaast houdt Joep zich bezig met het organiseren van het gevraagde product uit de opslag en het versturen naar locatie. Het regelen van externe transporteurs en bijbehordende documentatie behoren tot zijn functie. Dit was enkel wegtransport en bij hoge uitzondering luchttransport.
Als bijbaantje heeft Joep in de keuken gestaan en zich opgewerkt tot Chefkok bij een pannenkoekenhuis. Dit altijd met plezier gedaan, maar was zich meer aan het intresseren in de Logistiek en heeft daarom besloten om daar ook een opleiding in te volgen.
Joep is samen met Extra Talent op zoek naar een functie als Logistiek Coördinator of Logistiek Planner.

Joep komt over op ons als een volwassen jongeman die weet dat de logistieke sector goed bij hem past. Een fijne gesprekpartner, die een realistische kijk heeft op zijn compententies omtrent zijn ervaringen in de logistiek. Hij heeft pas geleden een huis gekocht samen met zijn vriendin en staat er voor open om veel te leren in de veelzijdige sector.

Joep heeft een opzegtermijn van één maand met een salarisindicatie van € 2.500,- op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

Als Support Manager is Joep verantwoordelijk voor:

  • Het beheren van key-accounts;
  • Voorraadbeheer en stocken van de voorraad en hier informatie over verschaffen;
  • Het opstellen van offertes;
  • Het regelen van externe transporteurs om de gevraagde goederen op plaats van locatie te krijgen;
  • Het verzenden van goederen over wegtransport;
  • Transportdocumentatie (invoices) opstellen;
  • Het implementeren van een nieuw WMS systeem voor het warehouse voorraad beheer. Collega's begeleiden en inwerken met het nieuwe WMS systeem;
  • Procesoptimalisatie in het warehouse;
  • Pakt een deel socialmedia op.

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

23

Woonplaats

Leiden

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel en PowerPoint) WMS Systeem