Melle (Material Planner)

Melle is inmiddels al ruim 11 jaar werkzaam in de logistiek. Door de jaren heen heeft hij constant meer verantwoordelijkheden op zijn bord gekregen. Hij houdt het overzicht en heeft van nature overwicht en kan dus makkelijk teamleden aansturen. Melle heeft ervaring op gedaan in verschillende facetten van de logistiek; van administratief medewerker, planner tot assistent leidinggevende. Naast dat hij operationeel precies weet wat er moet gebeuren, houdt hij zich ook graag bezig met het optimaliseren van de logistieke processen. Hij maakt graag een efficiëntieslag en weet de pick volgorde en het warehouse zo in te delen dat er geen tijd verloren gaat. Melle is samen met Extra Talent op zoek naar een organisatie waar hij aan de slag kan als Logistiek Planner en of Logistiek Administratief Medewerker. 

Melle is een vriendelijke man die erg leergierig is. Hij doet wat er gevraagd word en fungeert als vraagbaak voor zijn collega's. Hij stelt gemakkelijk prioriteiten. Melle geeft aan dat hij een heldere communicatie de belangrijkste factor vind binnen zijn werkzaamheden. Melle is stressbestendig, in zijn vrije tijd weet hij te ontspannen door middel van zijn hobby schilderen. Er staat een verhuizing naar Hoofddorp op de planning en hij gaat dan ook graag in deze omgeving aan de slag!

Kun je niet wachten om Melle toe te voegen aan je team? Melle heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.850,- op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

Als Logistiek Administratief Planner verantwoordelijk voor de volgende zaken:
  • Het maken van een dokplanning op basis van de binnenkomende orders bij sales;
  • Pickplanning maken, hierbij rekening houdend met het leveradres;
  • Contact onderhouden met leverancier omtrent de planning, orders en spoedopdrachten;
  • Schakel tussen de verschillende interne afdelingen; sales, warehouse, expeditie;
  • Werkvoorbereiding en het aansturen van chauffeurs;
  • Opstellen van paklijsten, picklijsten en cmr's;
  • Administratieve afhandeling.

Functie

Material Planner

Leeftijd

45

Woonplaats

Hoofddorp

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in zowel taal als geschrift

Computervaardigheden

SAP, OTM, MIM, Oracle, Microsoft Office, Word