Rens (Warehouse Teamleider)

Rens heeft in 2012 zijn diploma 'Transport Opslag en Vervoer' behaald. Hij begon als stagiair en vervulde hier binnen no time een allround functie. Hij heeft hier meer dan een jaar als Assistent Hoofd Goederenbeheer / Operationeel Inkoper gewerkt. Hij stuurde 4 medewerkers op de vloer aan en 2 operationeel inkopers. Rens onderhield het contact met de leveranciers en transporteurs en zorgt daarbij dat de voorraad goed bijgehouden werd. Rens boekte de goederen in en controleerde deze op kwaliteit. Gezien zijn werkgever zich voor een deel in de chemicaliën specialiseert, is hij goed op de hoogte van de kwaliteitseisen en regels omtrent deze branche. Daarnaast regelde hij nog de retouren en zorgt hij ervoor dat spoedorders voorrang kregen. Momenteel werkt Rens bij een container vervoerder in de rol van Customer Service Logistics. Hier heeft hij veel klantcontact omtrent het oplossen van problemen en verwerken van orders. Daarnaast is hij bezig met kpi’s en bijhouden van performances en wachttijden. Door de slechte sfeer is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als warehouse coördinator/  warehouse teamleider.

Rens is een communicatief vaardige man, met een leergierige persoonlijkheid. Hij vindt het dan ook leuk om nieuwe dingen te leren, welke hij ook vrij snel eigen maakt. Zo ook met nieuwe systemen. Een tijd terug zijn ze bij zijn huidige werkgever ook met een nieuw systeem aan de slag gegaan, welke geïmplementeerd moest worden. Dat ging Rens vrij goed af en hij begeleidt anderen daar dan ook in om dit snel op te pakken. Rens is duidelijk in zijn communicatie en houdt ervan om chaotische situaties om te buigen naar een gestructureerd en geordend proces.

Rens heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.


 

Werkzaamheden

  • Orders aannemen en administratief verwerken
  • Afhandelen van klachten
  • Bijhouden van diverse tenders
  • Bijhouden van diverse kpi's omtrent preformance voor klanten
  • Afhandelen van wachtkosten

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

35

Woonplaats

Roermond

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, JD Edwards, Emco Systems, MS Office (Word, Excel, Outlook)