Cheyenne (Transportplanner)

Cheyenne heeft ruim twee jaar ervaring als Allround Planner Personenvervoer bij een taxibedrijf. Hier is zij verantwoordelijk voor het onder hoge druk inplannen van taxiritten voor gehandicapten. Daarnaast is zij het eerste aanspreekpunt voor problemen onderweg. Dit deed zij zo goed dat zij na een jaar al is doorgegroeid naar Chef van dienst en hierbij ook andere planners en de chauffeurstelefoon aanstuurt. Cheyenne merkt dat zij haar plafond heeft bereikt, ze wil graag leren. Een logische vervolgstap is dan ook goederentransport. Momenteel heeft Cheyenne nachtdiensten en zij vindt dit een fijne manier van werken. Daarom is zij samen met Extra Talent op zoek naar een uitdaging in de volcontinu, bij voorkeur in een plannersfunctie waarbij zij veel monitort en schakelt.

Op ons is Cheyenne overgekomen als een [pittige, ijzersterke persoonlijkheid. Ze geniet van hectiek en houdt het hoofd koel in dit soort situaties. Cheyenne heeft onze logistieke Harver Talentpitch gemaakt, zij scoorde hierbij bovengemiddeld op resultaatgerichtheid en stressbestendigheid en erg hoog op pro-activiteit.

Cheyenne heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.500,- euro exclusief eventuele onregelmatigheidstoeslag.

Werkzaamheden

- Verantwoordelijk voor het (ad-hoc) onder hoge druk inplannen van ritten voor personenvervoer vanuit Rotterdam naar eindbestemmingen door heel Nederland, rekeninghoudend met medische omstandigheden en andere bijzonderheden;
- Meldingen uitzetten naar chauffeurs naar aanleiding van vermissingsberichten van de politie;
- Afboeken van ritten in het daarvoor bestemde systeem;
- Eerste aanspreekpunt voor chauffeurs voor problemen onderweg en hiervoor zoeken naar een oplossing;
- Contact onderhouden met chauffeurs, interne afdelingen, klanten en de politie.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

23

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ITS, MS Office; Excel