Stan (Logistiek Coördinator)

Stan is een jongen die goed tot zijn recht komt in de logistieke sector. Hij heeft bbl-opleidingen gedaan in de logistiek, waardoor hij al verschillende logistieke ervaring heeft opgedaan. Zo heeft hij als logistiek medewerker gewerkt waar hij de teamleider heeft ondersteunt in zijn werkzaamheden. Hij stuurde hier zo’n 10 fte’s aan en hielp mee met het laden/lossen en picken/packen. Bij zijn huidige werkgever is hij werkzaam als Trouble Shooter, waar hij de rechterhand is van de Coördinator, alle problemen oplost en zorgt dat de processen soepel verlopen. In deze rol moet hij de medewerkers aanspreken, aansturen en begeleiden. Hij stuurt mensen en goederen naar de verschillende locaties en rapporteert aan de coördinator. Stan heeft op dit moment geen doorgroeimogelijkheden en heeft meer in zijn mars. Hij is om die reden dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Stan is een vriendelijke en ambitieuze jongeman die goed weet wat hij wil. Hij heeft meer in zijn mars en wil zich graag verder blijven ontwikkelen op het gebied van logistiek. Hij is een echte teamplayer, maar kan ook prima zelfstandig werken. In drukke situaties houdt hij het hoofd koel en hij is dan ook zeker stressbestendig te noemen. Stan weet prioriteiten te stellen, het overzicht te bewaren en kan snel schakelen. Ook is hij direct en duidelijk in zijn communicatie en draait hij niet om de hete brei heen. Tevens vindt hij het leuk om te kijken hoe iets beter/efficiënter kan. Mocht hij verbetering zien, draagt hij dit ook aan. 

Stan is in overleg direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.000,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.  

Werkzaamheden

  • Rechterhand van de Logistiek Coördinator;
  • Oplossen van problemen;
  • Achterhalen van rootcauses;
  • Aansturen van 30 fte;
  • Monitoren van de huidige processen;
  • Aandragen van verbeteringen;
  • Bijhouden van Excel-lijsten; 
  • Rapporteren aan de Coördinator. 

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

22

Woonplaats

regio Den Bosch

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.