Manon (Assistent Expediteur)

Op 16 jarige leeftijd is Manon begonnen aan de opleiding Aviation Operations Officer aan het STC. Tijdens deze 3 jarige studie heeft ze ervaring op gedaan op het gebied van luchtvaart en de logistiek. Duidelijke communicatie is een eigenschap die ze heeft ontwikkeld tijdens haar stage bij de luchthavendienst. Hier stond ze in direct contact met de luchtverkeersleiding en schakelde ze met hulpdiensten in het geval van calamiteiten. Bij haar tweede stage heeft ze ervaring opgedaan als Luchtvracht Expediteur. Ze boekte hier orders in in het systeem, voerde internationaal klanten contact en ze controleerde de airwaybills, T1 documenten en ADR documentatie die bij de zendingen hoorden. Door haar gedreven en leergierige houding heeft Manon het uiterste uit beide stages gehaald en heeft ze dus veel facetten van zowel de luchtvracht als de logistiek mee gekregen. Momenteel werkt Manon als Assistent Manager bij een Spaans restaurant. Nadat zij als serveerster is begonnen, kon ze stappen maken en is ze hier blijven hangen. Ze is nu op zoek naar een baan voor de toekomst en wil daarom graag starten in een functie als Assistent Expediteur, naast luchtvracht, zijn zeevracht en wegtransport ook interessant voor Manon.

Wanneer Manon tegenover je zit in een gesprek heb je niet te maken met een 'meisje van 20'. Tegen over je zit een volwassen vastberaden en professionele dame die zich bezig houdt met haar toekomst. Alleen al vanwege het feit dat ze op deze leeftijd al een team van 10 man aanstuurt geeft aan hoe sterk deze dame in haar schoenen staat.

Manon heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand.
      

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 10 medewerkers om tot wel 140 couverts te voorzien van de beste service;
  • Bestellen en beheren van de drankvoorraad;
  • Maken van een flexibele personeelsplanning;
  • Zorg dragen voor de kas opmaak;
  • Administratief verwerken van orders en kasopmaak;
  • Bijspringen in bediening of keuken wanneer dit nodig is.

Functie

Assistent Expediteur

Leeftijd

20

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS-Office: Excel, Word, PowerPoint.