Pravesh (Declarant)

Pravesh heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen de logistiek als Declarant. Nadat hij voor een lange periode in de financiële sector had gewerkt, heeft hij de overstap gemaakt naar de logistiek. Hier heeft hij zich, door middel van interne cursussen en opleidingen, ontwikkeld tot Declarant. In zijn jaren als Declarant was hij van A tot Z verantwoordelijk voor de documentatie voor zowel import als exportzendingen. Het is een sport voor hem om alle documentatie op het juiste moment aan te leveren, zodat de transporten vlekkeloos kunnen verlopen. Omdat hij altijd gestructureerd en punctueel te werk gaat, zorgt hij altijd voor efficiëntie in zijn werk en zal de documentatie netjes aangeleverd worden. Hij wordt enthousiast van een functie als Declarant/Documentatie Medewerker en wil zich graag verdiepen in het vak als expediteur om zich hierin verder te ontwikkelen.

Pravesh is een enthousiaste en gedreven man met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Het is iemand die staat voor zijn werk en heeft het vermogen om “out of the box” te denken wanneer er problemen ontstaan. Ondanks zijn ervaring, blijft Pravesh leergierig en is hij altijd op zoek naar uitdaging in zijn werk.

Pravesh is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opstarten van een douaneafdeling voor de exportdocumentatie van bloemen en planten richting Engeland;
  • Verantwoordelijk voor het indienen van keuringsaanvragen van de goederen;
  • Verzorgen van procesoptimalisatie en schakelen met het management en de directie over benodigde douaneformaliteiten;
  • Verkrijgen en behouden van de AEO-certificering;
  • Contact onderhouden met KCB en NVWA;

Functie

Declarant

Leeftijd

41

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Surinaams Moedertaal, Nederlands zeer goed in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Duits matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS-Office