Ralf (Transportplanner)

Ralf is een gedreven jongeman met ruime ervaring als transportplanner. Zijn eerste ervaring binnen het transport heeft hij opgedaan bij een transporteur. Hier heeft hij de planning gemaakt voor 60-80 vrachtwagens winkeldistributie. Daarbij stuurde hij de chauffeurs aan en controleerde hij het laadproces. Ralf voerde functioneringsgesprekken en wikkelde schades administratief af. In zijn huidige functie is Ralf verantwoordelijk voor de planning van 25 oogstmachines en 40 chauffeurs. Hier plant hij de opdrachten nationaal en internationaal. Ralf heeft klantcontact en verzorgt de administratie omtrent de opdrachten. Ralf is momenteel toe aan een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Ralf is een vriendelijke jongeman die graag in de hectiek werkt. Hierdoor vindt hij de logistiek ook een interessante omgeving vanwege de dynamiek in het werk. Ralf is planmatig zeer sterk krijgt hij vaak te horen. Hij is secuur in zijn werk en kan ondanks de hoge werkdruk in het hoogseizoen zijn hoofd koel houden. Ralf is open en eerlijk in zijn communicatie en verwacht dit ook van de mensen om hem heen.

Ralf heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van €4.250 op basis van 40 uur per week. Ralf is beschikbaar voor 36 uur verdeelt over 4 dagen.

Werkzaamheden

  • Maken van de planning voor ongeveer 25 oogstmachines en 40 chauffeurs (nationaal en internationaal)
  • Ad hoc wijzigen van de gemaakte planning
  • Aansturen van de chauffeurs in de dagelijkse werkzaamheden
  • Klantcontact omtrent operationele zaken
  • Verantwoordelijk voor de urenadministratie
  • Voeren van functioneringsgesprekken
  • Voorbereiden van het nieuwe seizoen

Functie

Transportplanner

Leeftijd

32

Woonplaats

Boxmeer

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel en Powerpoint)