Jasper (Logistiek Coördinator)

Jasper is meer dan 3 jaar werkzaam geweest als Magazijn Chef bij een fabrikant / leverancier van medische hulpmiddelen. Hier is hij medeverantwoordelijk geweest voor het opzetten van het magazijn en het implementeren van een nieuw ERP-systeem. Naast deze projecten, stuurde hij de logistieke activiteiten in dit magazijn aan. Hij bevoorraadde 4 afdelingen, waarbij hij de juiste prioriteiten moest stellen. De afdelingen bestonden uit outbound, de werkplaats, productie en assemblage. Jasper was dan ook verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en verwerkte alles nauwkeurig voor de administratie. Doordat alles geïmplementeerd is en afgerond, is er voor Jasper weinig uitdaging meer binnen deze organisatie. Daarom is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek waar hij opnieuw uitgedaagd wordt.

Jasper is een daadkrachtige man, die daarnaast goed weet hoe hij prioriteiten moet stellen. Hij zal zijn beloftes altijd nakomen en geeft dan ook niet snel op, om dit te kunnen realiseren. Jasper kan vrij goed tegen stress en denkt altijd in oplossingen en nooit in problemen. Hij haalt er voldoening uit om het logistieke proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zijn ideale functie zou voor hem betekenen dat hij genoeg verantwoordelijkheden krijgt en voldoende uitdaging heeft. Hij draagt graag zijn steentje bij ter verbetering van zijn werkgever.

Jasper is per 1 april beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.      

Werkzaamheden

  • Mede opzetten van het magazijn;
  • Vullen en afronden van het nieuwe ERP systeem;
  • Aansturen van de logistieke activiteiten binnen het magazijn (binnenkomende goederen, picken, verzenden goederen - 4/5 man);
  • Bevoorraden van 4 verschillende afdelingen (outbound, werkplaats, productie, assemblage);
  • Beheren van de voorraad;
  • Stellen van prioriteiten (van verschillende processen/vragen);
  • Verwerken van de administratie en aanleveren juiste papieren/documenten;
  • Meewerken op de vloer.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

31

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Word, Excel, Outlook)