Martijn (Transportplanner)

Martijn heeft drie en een half jaar ervaring als Transportplanner bij een horeca groothandel. Zo heeft hij de dagelijkse route- en volumeplanning verzorgd voor 15 tot 20 vrachtwagens per dag binnen het geconditioneerde transport. Naast het plannen van diverse transporten, stuurde hij ook 23 chauffeurs aan door ze ’s ochtends te ontvangen en routes en instructies mee te geven. Bij het aansturen/begeleiden hoorde ook het voeren van verschillende gesprekken, waaronder beoordelings- en functioneringsgesprekken. Martijn is een echte duizendpoot te noemen, omdat hij ook nog het wagenpark beheerde en over prijsafspraken heeft onderhandeld bij het inzetten van charters. Na drie jaar in de logistiek is hij terug de horeca in gegaan in de richting van de evenementen branche. Door de onzekerheden en sterke seizoenswisselingen in de evenementenbranche is hij nu zoekend naar een nieuwe functie en wil hij terug de logistiek in. Martijn ambieert een functie als Transportplanner.

Martijn functioneert het beste in een hectische omgeving, wat hij ook gewend is vanuit de horeca en vanuit zijn eerdere ervaring in de logistiek. Hij is een echte peoplemanager, wat terug te zien is in zijn manier van communiceren met de chauffeurs. Zo gaat hij op zondag in zijn vrije tijd routes narijden om te kijken waar knelpunten zitten. Met die informatie weet hij de chauffeurs en de klanten beter te woord te staan. Bij zijn vorige werkgever heeft hij laten zien dat hij over een scherp vermogen tot analyseren beschikt, onder andere door het narijden van routes en het analyseren van planningen. Door zijn ervaringen op managementgebied en als Transportplanner, is hij een aanwinst voor uw organisatie!

Martijn is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verzorgen van Food & Beverage tijdens (grote) festivals in de Benelux;
  • Materiaal-, voorraadbeheer en transportplanning in samenwerking met diverse groothandels;
  • Organiseren van op- en afbouw van festivals;
  • Opstellen en toezien op naleving van productieplanningen;
  • Maken van optimale personeelsplanningen;
  • Inkopen van Food & Beverage.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

51

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en voldoende in geschrift. Frans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Outlook, PowerPoint en Word)