Daniëlle (Logistiek Administratief Medewerker)

Daniëlle heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring binnen de logistiek als Administratief Medewerkster. Naast de administratieve werkzaamheden heeft zij nog vele andere aspecten van de logistiek gezien. Zo heeft ze een half jaar transporten gepland en orders ingevoerd. Dat is weliswaar lang geleden, maar daardoor kent zij de processen binnen de logistiek goed. Momenteel runt Daniëlle samen met haar zus een Foodtrailer, maar door teruglopende werkzaamheden moeten zij daar noodgedwongen mee stoppen. Daardoor is Daniëlle nu zoekende en ambieert ze een administratieve functie binnen de logistiek.

Daniëlle is een harde werker, zal niet snel zeuren en kan zich snel aanpassen aan een nieuwe situatie. Mede daardoor is snel schakelen voor haar geen probleem. Daniëlle is leergierig en staat er voor open om nieuwe dingen te leren in een nieuwe functie. Daarnaast is Daniëlle ontzettend eerlijk, wat je haar namelijk geeft, krijg je ook terug. Ze komt het beste tot haar recht in een kleine organisatie waar je alles kunt zeggen en waar hard gewerkt wordt.

Daniëlle is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Catering verzorgen in diverse bedrijfsrestaurants. 

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

53

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ritrov, MS Office (Excel, Outlook, Word)