Daniël (Assistent Expediteur)

Daniël, een jongeman met een gezonde dosis Rotterdamse no-nonsense mentaliteit en de drive om zich te ontwikkelen in de logistieke sector. Daniël heeft zijn hbo-opleiding ‘Commerciële Economie’ afgerond en heeft zijn ervaring de laatste jaren opgedaan in de marketing en sales. Toch heeft hij, na zijn reis door Azië, ervoor gekozen om een carrière switch te maken. Daniël is altijd geïnteresseerd geweest in de logistiek en wil zich hierin ontwikkelen. Hij is enthousiast geraakt door vrienden en kennissen die werkzaam zijn in de logistiek. Het is een enthousiaste en gedreven jongeman die goed binnen de logistieke branche past. Iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn werk en de drive om het te maken! Hij is creatief en denkt “out of the box” voor het oplossen van problemen. Het creatieve denkvermogen heeft hij ontwikkeld in tijd dat hij werkzaam was binnen de marketing en zijn opleiding aan het volgen was. Door zijn leergierigheid, maakt hij werkzaamheden snel eigen en past deze direct toe in de praktijk. Daarnaast is het iemand die graag initiatieven neemt en ruimdenkend is als het gaat om werkzaamheden in teamverband. Dit is wat hem typeert als persoon. Een aanvulling voor elk team binnen de logistiek! Een functie als Junior Expediteur is waar je Daniël gelukkig mee maakt!

Om een goed beeld te krijgen van de capaciteiten van Daniël binnen de logistieke sector, hebben wij hem gevraagd om onze Harver TalentPitch te maken. In deze test, welke in samenwerking met een aantal grote logistieke dienstverleners is gemaakt, word de aansluiting van een kandidaat met een logistieke functie getoetst. Hij heeft de test uitstekend gemaakt en de resultaten laten zien dat Daniël goed is in het herkennen van problemen en deze op een creatieve manier op te lossen. Daarnaast scoort hij hoog op flexibiliteit, samenwerken, stressbestendigheid, resultaatgerichtheid en mondelinge communicatie.

Daniël is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand, op basis van fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Het onderzoeken van de huidige naamsbekendheid doormiddel van o.a. interviews met retailers
  • Het afnemen van interne interviews
  • Het onderzoeken van de bereikbaarheid van de consument
  • Het onderzoeken van de wensen en behoeftes van de consument op het gebied van informatie vanuit de fabrikant
  • Het doen van aanbevelingen op het gebied van het vergroten van de naamsbekenheid van de productlijn MySun
  • Ondersteunende werkzaamheden voor de commerciële binnendienst

Functie

Assistent Expediteur

Leeftijd

22

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels zeer goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office