Quinty (Intermodaal Planner)

Quinty heeft eind 2019 de opleiding ‘Hotel Management’  op het hbo succesvol afgerond. Na het behalen van haar diploma is zij aan de slag gegaan als ‘Verkoopmedewerker’. Quinty zou graag aan de slag gaan als ‘Planner of als Customer Service Medewerkster’ en daarom heeft Extra Talent haar de logistieke Harver Talent Pitch (op hbo-niveau) laten maken. Dit is een test waarbij wij een goed beeld krijgen van haar competenties. Hieruit kunnen wij concluderen wat haar talenten zijn en onderzoeken wij in hoeverre dit aansluit bij de voorkeuren, vaardigheden en persoonlijkheid van de persoon. Uit de Harver Talent Pitch blijkt dat Quinty bovengemiddeld scoort op klantgericht gericht te werk gaan en hierdoor kunnen wij een inschatting maken of het gedrag of actie wat de beroepsbeoefenaar laat zien, effectief is. Quinty is per direct beschikbaar om aan de slag te gaan bij haar nieuwe werkgever als ‘Planner/ Customer Service Medewerkster’ aan de slag te gaan.

Quinty behoudt graag het overzicht. Zo werkt ze met kleuren in haar agenda. Tijdens haar afstudeerproject heeft ze de leiding genomen om de taken te verdelen, zodat ieder zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. Dit doet ze ook om iemand aan te spreken indien nodig. Quinty is flexibel ingesteld. Dit blijkt uit het feit dat zij makkelijk kan schakelen. Wanneer ze bezig is met een taak en tussendoor een taak krijgt die prioriteit heeft, zal ze de taak met prioriteit eerst afmaken, zodat zij later door kan gaan met haar andere taak. Quinty stapt makkelijk op collega’s af om feedback te vragen. Quinty heeft veel energie en is enthousiast om aan de slag te gaan bij haar eerste fulltime baan binnen de logistiek.

Quinty is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • klantenservice werkzaamheden verricht, zoals 10 à 15 calls per uur behandeld. Dit kunnen vragen en-of/ klachten zijn over producten maar ook over de openingstijden. Daarnaast stond ze tegelijkertijd aan de balie om de vragen van mensen te behandelen;
  • Het verwerken van gemiddeld 3 à 4 telefonische klachten;
  • Op de verkoopafdeling, klanten adviseren bij hun aankoop;
  • De winkel spiegelen. Ervoor zorgen dat de winkel er netjes uitziet.

Functie

Intermodaal Planner

Leeftijd

24

Woonplaats

vacature

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederland en Engels goed in woord en geschrift. Frans matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel en PowerPoint