Myrthe (Intermodaal Planner)

Myrthe zou graag aan de slag gaan als ‘Logistiek / Transportplanner’. Myrthe heeft hier nog geen ervaring in, maar met veel enthousiasme het vak willen leren. Extra Talent heeft haar daarom de Harver TalentPitch op hbo- niveau laten maken. Hieruit blijkt dat ze over de eigenschappen beschikt die een planner nodig heeft, zoals snel kunnen schakelen en in de meest stressvolle situatie goed het overzicht behouden. Myrthe werkt momenteel bij een camping als receptioniste met lichte administratieve werkzaamheden. Ze is erachter gekomen dat ze de uitdaging mist bij haar huidige werkgever en daarom is Myrthe nu opzoek naar een fulltime functie als ‘Logistieke  / Transportplanner’.

Myrthe is een enthousiaste jongedame die van hard werken houd. Myrthe weet snel draagvlak te creëren bij haar collega’s. Zo staat ze snel klaar om te helpen, doordat collega’s dat waarderen doen ze ook sneller wat voor haar terug.  Klantgericht te werk gaan, staat hoog in het vaandel bij haar. Door te luisteren, samenvatten en doorvragen heeft ze altijd een passende oplossing. Myrthe werkt momenteel 1 dag in de week nog op de markt, maar ze is bereid om dit op te geven voor haar nieuwe werkgever. 

Myrthe heeft een opzegtermijn van één maand en ze heeft een salarisindicatie van € 2.450,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het correct afhandelen van de inkomende telefoon, mails en - of / post;
  • De gasten ontvangen bij de receptie en uitleg geven over het verblijf;
  • Klantenbestand up-to-date houden via een eigen systeem;
  • Facturatie doorvoeren en social media bijhouden;
  • Gemiddeld 3 à 4 Reserveringen verwerken met de bijbehorende wensen van de klant.

Functie

Intermodaal Planner

Leeftijd

27

Woonplaats

vacature

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Easy, MS Office: Word, Excel