Stijn (Transportplanner)

Stijn verwacht zijn wo studie ‘Healthy Active Ageing‘ in 2021 in plaats van 2022 succesvol af te ronden. Hij combineert zijn wo studie naast zijn 40-urige werkweek. In zijn huidige rol als 'Planner'  bij een ict dienstverlener is hij hoofdzakelijk bezig met het plannen van 12 busjes en 33 personen voor de reiniging van het hardware. Daarnaast is hij het eerste aanspreekpunt voor klanten met klachten en voor de project verantwoordelijke voormannen bij bijzonderheden. Een voorbeeld hiervan is dat er bij het project opgeschaald of juist afgeschaald moet worden met mankracht of dat er aandachtspunten zijn waar ze rekening mee moeten houden. Stijn is toe aan een nieuwe uitdaging binnen de Logistiek of Supply Chain als ‘Planner/ Teamleider’ waarbij hij doorgroeimogelijkheden heeft.

Stijn is een ambitieuze jongeman met veel passie voor het plannen en aansturen van een groep mensen wil zichzelf hier graag verder in ontwikkelen. Stijn is flexibel, dit blijkt uit het feit dat hij het erbij vind horen als hij af en toe een aantal extra uren moet maken. Daarnaast is Stijn leergierig. Zo had Stijn het nieuwe computersysteem het na zijn eerste werkdag al helemaal onder de knie en kon hij zelfs vragen van andere collega’s beantwoorden.

Stijn heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Dagelijks bezig met het plannen van 12 busjes en 33 personen;
  • Gemiddeld 2 à 3 klachten van klanten per week behandelen;
  • Eerste aanspreekpunt voor klanten, project verantwoordelijke voormannen, accountmanagers als interne collega's;
  • Het controleren van de klussen of het materiaal allemaal is meegegaan. Zo niet een bus inzetten om het alsnog na te leveren;
  • Dagelijks schakelen per mail en via de telefoon met accountmanagers, klanten en intern- en externe collega's.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

27

Woonplaats

vacature

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Teamleader, MS Office: Word, Excel