Christa (Service Planner (monteurs))

Christa heeft ruim 5 jaar ervaring als service planner, onder andere binnen de logistieke sector. Als service planner heeft zij ervaring op gedaan met het inplannen van de meest efficiente route, het aansturen van monteurs en een stuk werkvoorbereiding. Hierbij houdt zij rekening met ad hoc zaken en prioriteiten. Ook Customer Service is een groot gedeelte van haar werkzaamheden, het lukt haar altijd om de klanten tevreden te houden. Wat Christa zo leuk vindt aan het plannen is de dynamiek, geen dag is het zelfde en er moet altijd weer gepuzzeld worden om de meest efficiënte planning te maken. Charita gaat graag aan de slag in de rol van Serviceplanner, Junior Transportplanner óf Customer Service Medewerker. 

Door haar spontane houding is zij een communicatieve kameleon en weet ze altijd iedereen weer op zijn/haar gemak te stellen. Ze is iemand die teamspirit hoog in het vaandel heeft staan en ze reikt haar collega's dan ook graag een helpende hand. 
Christa heeft in de afgelopen jaren wat 'pech' gehad met tijdelijke contracten en wil graag ergens aan de slag waar zij voor lange tijd kan blijven. 

Christa is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.550,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

Als Serviceplanner verantwoordelijk voor de volgende zaken;
  • Aansturen van de monteurs;
  • Het inplannen van de monteurs, hierbij rekening houdend met vaardigheden en kennis;
  • Het inplannen van de meest efficiënte route;
  • Het beheren van de telefooncentrale; monteurs en klanten ter woord staan;
  • Overige administratie werkzaamheden.

Functie

Service Planner (monteurs)

Leeftijd

30

Woonplaats

Weesp

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in zowel Taal als geschrift

Computervaardigheden

Interne plansystemen, Windows XP, Vista, 7, Microsoft Word, Excel, Outlook