Stijn (Transportplanner)

Stijn is momenteel nog studerend aan een deeltijd opleiding, maar verwacht binnenkort na het afronden van zijn scriptie zijn diploma te behalen voor de opleiding Management Science. Gedurende de diverse studies die Stijn heeft gevolgd heeft hij ook al aardig wat ervaring op gedaan binnen de logistiek én binnen de sales. Zo heeft Stijn transporten gepland van stukgoederen, transportdocumentatie voorbereid. Op dit moment is Stijn werkzaam als Logistiek Coördinator en is hij verantwoordelijk voor de gehele logistieke operatie. Stijn is latent zoekend en ambieert een afwisselende functie binnen de Supply Chain of als Logistiek Planner in combinatie met het initiëren van procesoptimalisaties, kostenbesparingen en het coördineren van verandering.

Stijn is ontzettend commercieel ingesteld, zo is hij in 2012 beste verkoper van retail Nederland geweest en is hij in 2011/2012 winnaar geweest van de wedstrijd ‘’cold calling’’ Nederland. Zijn verkoop skills bestaan uit beheerst verkopen waarin hij zijn best doet om te levelen met gesprekspartners waarin hij beheerst en rustig een gesprek aanknoopt. In het plannen en administratieve werkzaamheden gaat hij ontzettend gestructureerd te werk. Alles bij elkaar maakt hem een echte duizendpoot en een aanwinst voor uw organisatie!

Stijn is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Coördineren van de gehele logistieke operatie;
  • Zendingen uitzetten bij externen over de zee, weg en lucht;
  • Maken van prijsafspraken met externe vervoerders;
  • Wegzetten van volle containers;
  • Verzorgen van een groupageplanning voor de containers;
  • Rekening houden met kostenefficiëntie;
  • Beheren van de voorraad. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

35

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Outlook, PowerPoint en Word).