Edward (Warehouse Supervisor)

Edward is een ervaren Supervisor binnen de logistiek. Zo is hij in 27 jaar tijd bij zijn eerste werkgever gegroeid van chauffeur naar Supervisor, waarin hij 50 medewerkers heeft aangestuurd en meerdere HR-gerelateerde zaken op zich nam. Daarnaast heeft Edward meerdere verbetertrajecten doorgevoerd volgens de LEAN methode, waaronder de routeplanningen en het terugdringen van tijd bij vertragende maatregelen. Deze maatregelen heeft hij van 1 uur en 15 minuten teruggedrongen naar 35 minuten. Edward is daardoor ook graag bezig met het optimaliseren van logistieke processen. Momenteel werkt Edward als Interim bij zijn huidige werkgever, wat eind juni zal stoppen. Daardoor is Edward nu zoekend naar een nieuwe functie waarin hij zijn leidinggevende en motiverende skills kan inzetten.

Edward is een harde werker en komt het beste tot zijn recht wanneer de werkdruk hoog is. Hij gaat doel- en resultaatgericht aan de slag waarbij hij de kwaliteit en productiviteit niet uit het oog verliest. Edward is een echte peoplemanager te noemen in zijn manier van aansturen. Zo laat hij mensen in hun waarde, stimuleert hij medewerkers om zichzelf in sterke punten verder te laten ontwikkelen en brengt hij verbeterpunten aan het licht. Daarmee wil hij drempels weghalen en communiceert hij zo eerlijk en open mogelijk. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat medewerkers die hij aanstuurt weten waarom zij bepaalde werkzaamheden verrichten en het belang daarvan inzien.

Edward is vanaf 1 juli 2020 beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Aansturen van 16 warehousemedewerkers;
  • Sturen op kwaliteit en kennisniveau aan de hand van POP;
  • Werving en selectie van nieuwe medewerkers;
  • Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken;
  • Optimaliseren van logistieke processen;
  • Verwerken van transfers, purchase- en salesorders.

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

53

Woonplaats

Helmond

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

Siebel, AS400, Oracle, Navision, Rostarcas en MS Office (Excel, Word en Outlook)