Jens (Assistent-planner)

Jens heeft ruime ervaring binnen de logistiek en is begonnen als Heftruckchauffeur bij zijn eerste werkgever. Destijds was dat voor hem een tussenjaar, omdat hij nog te jong was om zijn vrachtwagenrijbewijs te halen en aan de slag te gaan als Chauffeur. Vervolgens heeft hij de opleiding tot chauffeur goederenvervoer gevolgd en is hij aan de slag gegaan als Chauffeur. Bij zijn huidige werkgever werkt hij nu ruim 1,5 jaar als Assistent Transportplanner. Binnen deze functie voert hij orders in en onderhoudt hij het klantcontact, wat hij vervolgens weer communiceert met de planners. Jens zit voor 50% van de tijd op kantoor en voor 50% van de tijd springt hij nog op de wagen, afhankelijk van de drukte. Jens is toe aan de volgende stap en is zichzelf daarom latent aan het oriënteren. Daarbij ambieert hij een functie als (Assistent) Transportplanner.

Jens is een rustige man en zal daardoor ook niet in de stress schieten in benauwende situaties. Daardoor is hij goed in het overzicht bewaren, kan hij snel schakelen en is hij stressbestendig. Jens denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Zo maakt hij van het oplossen van problemen een sport en gaat hij voor een gepaste oplossing. De rustige en vrolijke persoonlijkheid die Jens met zich meebrengt maken hem een echte aanwinst voor uw organisatie!

Jens is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Combinatiefunctie, waarvan 50% als planner en 50% als chauffeur;
  • Invoeren van ongeveer 50 orders per dag;
  • Aannemen van orders en schakelen met de planning;
  • Onderhouden van klantcontact. 

Functie

Assistent-planner

Leeftijd

32

Woonplaats

Weert

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Tans, MS Office (Excel, Outlook, Word en PowerPoint)