Tom (Customer Service Medewerker)

Tom heeft in 2019 zijn mbo 4 opleiding ‘filiaal manager’ succesvol afgerond. Bij zijn vorige werkgever was hij werkzaam bij een grote bekende schoenenwinkel. Vanaf 2018 tot en met januari 2020 is hij werkzaam geweest als ‘filiaal manager’. In deze rol stuurde hij 8 personen aan per dag en daarnaast was hij dagelijks bezig om de beste verkoopcijfers te behalen samen met zijn team. Dit deed hij door de winkel anders in te richten of door het juiste personeel in te zetten. Sinds 2 maanden is hij werkzaam als accountmanager binnendienst. In deze rol heeft hij te weinig uitdaging en daarom is hij samen met Extra Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging als ‘Customer Service Of Logistiek Administratief Medewerker’.

Tom wist bij zijn vorige werkgever de beste omzet te draaien tegenover andere filialen. Zijn kracht is om direct te reageren op hetgeen wat zich voordoet. Ook in drukste feestmaanden van het jaar. Het was belangrijk dat hij met zijn commerciële blik het juiste personeel op het goede moment wist in te zetten en dat ieder product uit de winkel werd verkocht. Daarnaast voerde hij sollicitatie en-/ evaluatiegesprekken met het personeel. Doordat hij meer stabiliteit zocht in zijn leven, is hij gestopt bij de schoenenwinkel, zodat hij geen koopavond en -/ weekenden meer hoeft te werken. In zijn huidige rol heeft hij de 2,5 uur de tijd om sales te schrijven. Zo schrijft hij zelfs in deze tijd iedere dag gemiddeld 1 sale. Tom is een echte aanwinst voor de organisatie.

Tom heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • De dag begint meestal met gemiddeld 15 terugbelafspraken;
  • Iedere dag een belblok van 2,5 uur. Uit dit belblok heeft hij gemiddeld 1 sale per dag; 
  • Dagelijks contact per mail en via de telefoon met de interne service afdeling en met klanten over het afgesloten abonnement.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

28

Woonplaats

vacature

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Dialisk, MS Office: Word, Excel, PowerPoint